Ha az of szerint a bankettpénzt „mindenki befizette“ de én nem, sőt nem is szóltak nekem, akkor azt jelenti nemkívánatos személy lennék ott?
AZ of kitette a facebookra az osztálycsoportra hogy végleges állás szerint hol és mikor lesz a bankett.
És azt is kitette hogy a bankett fizetős, és a pénzt mára mindenki befizette.
Hát ÉN biztos nem fizettem be, lévén nem is szólt senki róla, meg május eleje az írásbelik óta nem is találkoztam senkivel ugyan kinek is fizettem volna be.
Akkor ez azt jelenti „persona non grata“ lennék a banketten?
Nem is értem, miért nem szóltak...
Ja, de, értem.
Számon MERI kérni? 😂
Ember 30 ember úgy fog téged a földbe döngölni, mint egy darab csikket. Te vagy az, aki csak itt mer ugatni, de ahhoz nincs elég vér a pucájában, hogy rákérdezzen, hogy hé, most akkor mi a helyzet😂
Egyébként van egy rossz hírem, drága. Ha nem fizetted be, akkor az asztal x főre lesz lefoglalva. Neked ott nem lesz hely, kivág a személyzet, mint azt a bizonyos macskát. Mert azt te sem gondolod, hogy valaki majd azt mondja, hogy ő nem fizette be, miatta nem stimmel a létszám, csak azért, hogy a te szros seggedet védje? Az meg tuti fel van írva, ki fizetett. De ha nem, akkor is 30 ember véleménye lesz szemben a te egyetleneddel.
A múltkor még azt írtad, hogy az Igazgató tiltja a bankettet. Előtte vagy 2 évig azt írtad, hogy nem is akarsz menni és nem kényszeríthetnek rá.
Akkor most mégis menni akarsz? :D
Nálunk annó jelentkezni kellett, és csak annak kellett befizetni, aki menni akart.
Te nyilván nem jelentkeztél, ezért rád nem vonatkozik a bankett.
Csókolom tanárnéni, itt van 6000 forintom, elvileg befizettem, de elhoztam, ha nem, most megtetszene mondani hogy befizettem e vagy sem? köszönöm
banketten találkozunk (beléd is :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!