Strandon/tóban belepisilsz a vízbe?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki azt hinné, nem, nem erre verem. Egy fiatal lány vagyok, akit csupán érdekel, hogy ki szokott, és ki nem. Senkit nem ítélek el, ezt leszögezném.
Légyszi írj kort, nemet!
2022. jún. 26. 22:01
31/40 anonim 

válasza:

Vagy adjunk pelenkát minden halra, hattyúra, siklóra és más állatra!
32/40 anonim 

válasza:

Strandróp beszéltem, nem tóról.
34/40 anonim 

válasza:

A Balaton is egy tó és ott is strandok vannak.
35/40 anonim 

válasza:

Régebben rendszeresen úsztam és pisiltem egyszer sárgát és az úszómester elkezdett kiabalni,annyira megszínezte a vizet, nagyon kínos volt.
Kb 8 éves voltam, azóta a balatonba sem pisilek.
20/F
36/40 anonim 

válasza:

Aki belepisál, az a szemetet is szétdobálja ahelyett, hogy a kukába dobja?
37/40 anonim 

válasza:

Strandon a medencébe rendszeresen belepisilek. A szélén állva...
38/40 anonim 

válasza:

37, van egy kisfilm, ahol úszás edzés után pont ezt csnálja a fiú, mert amikor a slozin elkezdett pisilni benyitott a takarítónő a fülkébe és elkezdett felmosni körülötte. :D Fenn van Youtubeon.
39/40 anonim 

válasza:

miért ne pisilnék bele? természetes anyag, tele van ásványi sókkal.
40/40 anonim 

válasza:

Àllìtólag pont emiatt van tele a Balaton foszforral..mindenki cseszik a wc-t hasznàlni és bele eresztik.. no comment
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!