Strandon/tóban belepisilsz a vízbe?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki azt hinné, nem, nem erre verem. Egy fiatal lány vagyok, akit csupán érdekel, hogy ki szokott, és ki nem. Senkit nem ítélek el, ezt leszögezném.
Légyszi írj kort, nemet!
2022. jún. 26. 22:01
21/40 A kérdező kommentje:
20-as: Ha te mondod...
2022. jún. 27. 15:08
22/40 anonim 

válasza:

Tudod mit? Már az se érdekel hogy pisi fétises vagy, válaszolok. Nem járok vízbe mert bartholin cisztám van. Nem elég hogy este arra ébredtem fel hogy fáj de nem is akar kifakadni oszt a vízben meg jól elfertőződik nekem. Ennyit a strandolásról. Remélem hamar kifakad.
23/40 A kérdező kommentje:
Akkor jobbulást neked, utolsó! :)
2022. jún. 27. 16:41
24/40 anonim 

válasza:

Folyamatosan engedni szoktam bele, mint a teherhajók a fenékvizet.
25/40 anonim 

válasza:

Kislány koromban erre tanítottak. A rokonaimnak is egyszerűbb volt, mint kimenni velem a vízből és elmenni a strand végébe. Egyszer volt kellemetlen helyzet ebből, ugyanis gyerekkoromban elvittek télen megnézni a Balatont és a tó láttán automatikusan rámjött a pisilhetnék. :D A wc meg ugyebár nincs nyitva és a vízbe se mehettem be, szóval hazáig kellett visszatartanom. :D Utána nem is vittek már oda engem, csak nyáron... Vajon miért? :D
26/40 anonim 

válasza:

25.: Arra tanítottak a rokonaid, hogy pisálj a strand vizébe? Putrisok voltak, vagy mi? Lehet bőszen lepontozni
27/40 anonim 

válasza:

26, én a 25 vagyok. Figyelj, egyszer kamasz koromban rámjött a hasmas, úgy kellett rohannom ki a vízből, ami nagyon nehéz, mert a víz húz vissza, lelassít.
Na most képzeld el, hogy a 4 éves, aki nehezen tartja vissza és vízben van ami még ingereli, bírja ki amíg ebben a csigatempóban kiviszik, majd bírja ki amíg elrohannak vele a strand végéig és a sorát is várja ki.
Amúgy meg láttad a strandon wcket, hogy néznek ki? Akkor már inkább a víz.
28/40 anonim 

válasza:

Én itt a felnőttek mentalitásáról beszélek, nyilván nem a gyerek hibája. Egyébként én a strandos wc-ket nem találtam annyira gáznak. Más nem szeretne különböző fertőzéseket összeszedni más felelőtlen ember méreganyagától!
29/40 anonim 

válasza:

Egyébként ki is zavarnak, ha stranon belehugyozol a vízbe... Jól is teszik, én még bírságolnám is az ilyen telepi tahót.
30/40 anonim 

válasza:

A pisi nem pang a tóban, nem tud fertőzést okozni. De akkor ennyi erővel távolítsuk el a Balatonon/ban úszkáló állatokat is, mert azok meg belekakálnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!