Miért hívják emberek a szerelmüket/párjukat barátnak? 😂
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 19:18
11/12 anonim válasza:
Szerintem a párom az egy nagyon szép kifejezés. Csak valahol azt fejezi ki, hogy te megtaláltad az igazit, életed szerelmét akivel együtt tervezel.
Ilyen formában mondjuk egy tini szerelemben nem feltétlenül van értelme annak, hogy "párom" amikor havonta mással vannak együtt.
12/12 anonim válasza:
Én a páromtól hányok sugárban, de a barát is jó nagy baromság, mert azt nem a szerelmünkre mondjuk.
Nem értem a mai fiatalok miért nem használják a korrekt kifejezések: szexpartner, dugópajti, beszélő ATM meg hasonlók. A "nagy szerelmek" úgyis három dologról szólnak: a szexről, a pénzről, meg hogy "nekem is legyen valakim".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!