Miért hívják emberek a szerelmüket/párjukat barátnak? 😂
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 19:18
2/12 anonim válasza:
Tudom melyik kérdéstől jössz kérdező.
Annál a kérdésnél a kérdező lány a barátot úgy értette, hogy a párja, szerelme, pasija stb.
Az emberek szokták így hívni a párjukat, nem mindig azt mondják, hogy a szerelmem, párom, pasim stb.
3/12 anonim válasza:
Mintahogy fordított esetben is hívják a lányt barátnőnek.
2-es voltam.
4/12 anonim válasza:
Meglepőt mondok, azért mert a férfi nemű szerelmed a barátod a nő nemű szerelmed pedig a barátnőd.
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem hülye kifejezés, nem használom. Inkább azt mondom, hogy pasim/párom.
6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is idiótán hangzik. Tiniként használtam utoljára, mikor még anyám is úgy hívta az első szerelmem, hogy KIS BARÁTOD. Azóta a hideg ráz, hogy felnőtt emberek itt tartanak.
2022. jún. 26. 20:36
7/12 anonim válasza:
A pasi megnevezés gáz...
A barát meg mindig sokkal jobb mint az élettárs v pár..
Utoljára oviban volt parom mikor kettes sorban kellett setalni menni. 😂😂😂
8/12 A kérdező kommentje:
Én meg nem szoktam dugni azzal, aki a "barátom" :D
2022. jún. 26. 21:08
9/12 anonim válasza:
#8 Jó hát óvodások amúgy sem dugnak.
10/12 Metionin válasza:
Mert nincs rá jobb szó. Más nyelvekben is barát, csak hozzáteszik, hogy fiúbarát, lánybarát. Én hívnám szívesen másnak de minek hívjam? A pasi nekem pejoratív töltetet hordoz, becézgetős nem vagyok, hogy kedvesem, drágám, szívemezzem főleg mások előtt, a vőlegényem meg túl hosszú és általában kérdezősködést vet fel, hogy úú tényleg és mikor lesz esküvő stb. Szóval még a párom a legkevésbé szar kifejezés, ami van. kajak könnyebb lesz, ha már férjemet kell mondani, egyszerűbb és egyértelmű.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!