Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúknál is jelen van a heves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál is jelen van a heves szívverés, ha megölelik a szerelmüket vagy megcsókolják, meg ilyesmi?

Figyelt kérdés
Most nem a merevedésre gondolok, hanem arra, hogy hevesebben kezd verni a szívük, meg pillangók a gyomorban, ilyen klisés dolgok.:D Kíváncsi vagyok, hogy a fiúk is éreznek-e ilyesmit.^^

2016. ápr. 10. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy éreznek...hiszen ők is emberek...;)
2016. ápr. 10. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok de tudom hogy vannak akiknél igen és vannak akiknél nem.

De ezt észreveszed a fiú... Ha hirtelen levegő után kap vagy ha ölelésnél hozzásimulsz és érzed a szívverését.

2016. ápr. 10. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom, hogy stresszhelyzetben nem is a gyors szívverés jellemez engem, hanem a hatalmas szívverés. Azaz az egész testem beleremeg, az ütőereim ütnek akkorát, mint normális esetben a szívem. Szóval ja, én így reagálok ilyesmi dolgokra. Bár egyszer pusziltam meg egy volt leány barátom. Jaj, de hiányzik, most eszembe jutott. ;( Na, mindegy.
2016. ápr. 10. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi szerinted gépek vagyunk?

18F

aug. 17. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!