Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz dolog?
Az van hogy ha valaki Számomra fontos akkor szeretem tudni hogy jól van... DE... Ez nállam néha úgy jön ki (pl. Barátomnál) hogy hogyha megölel én képes vagyok percekig a mellkasa bal oldalán tartani a fülem és hallgatni ahogy ver a szíve (ez lelki sérelem miatt alakult nállam ki)
Sokan mondták hogy ők nem szeretik de nagyon rossz hogy nem tudhatom 100%-osan hogy jól vannak...
Nagyon gáz hogy ezt csinálom...?
Ezzel tisztában vagyok. És akik kérték hogy ne tegyem azoknál nem is teszem.
Egyébként úgy hogy nem tudod milyen sérelmem van nem igazán mondhatnád ezt.
Egyébként nem teszem ezt percekig csak képes lennék...
De azért Köszi a választ
2-es Köszi...
Ezt eddig mondjuk egy embertől Hallottam..
Csak az bánt hogy sokan mondják hogy ne...
Nekem ez tökre bejön . En is szeretem figyelni a barátaim szivvereset .de ők mar megszokták :D :)
Engem ez megnyugtat.
Engem is... (egyébként nem jelentem ki hogy kinek milyen a szívverése)
Nekem az az egyetlen bajom hogy tudom hogy a barátom szívbeteg😢
De ameddig hagyja hogy hallgassam addig nincs bajom és nem aggódom annyira. (egyszer mikor csak ketten voltunk hagyta hogy kb. Egy órán keresztül azt hallgassam /persze beszélgettünk de/ csukott szemmel szinte mozdulatlanul feküdtem a mellkasán...)
Nagyon jó volt...
Meg erről nagyrézt meg lehet állapítani ki milyen hangulatban van😊
Köszönöm...
De sokan mondják hogy le kéne szokni erről csak az a baj hogy nem tudok...😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!