Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az a dolog amit ha láttok h egy fiú csinál egyből kiszerettek belőle?
Gusztustalan dolgokat csinál,ráadásúl társaságban(pl.:direkt elfingja magát azt röhög és mondja,hogy szagoljátok)
Kétszínű és gyáva,nem mer felvállalni semmit
ha nagy szája van a haverok előtt, de a szülei előtt már sunnyog mindig... vagy amúgy hazudozik, és hát a dohányzást nagyon nem szeretem, úgyhogy az megint csak kizáró ok.
mint ahogy nyilván a kábítószer fogyasztás... akármilyen helyes a srác, ha kiderül, hogy narkós, akár csak eseti jelleggel is él ilyen szerekkel, akkor is, vége...
de elég kellemetlen amúgy ha valaki túl sokat trágárkodik, ok nélkül... nyilván nem zavar, ha 1-2szer, főleg okkal mond valaki valami csúnyát, jobb mint ha törne zúzna, de azért nem kellene... öltözködésben különösebb elvárásom nincs, nem érdekel, hogy ki mit hord, legyen a körülményeihez képest rendezett a ruhája, tiszta, és nagyjából feleljen meg a közízlésnek...
Agresszív. Meg ha hisztizik. Nem arra gondolok amikor valakinek egyszer-egyszer rossz napja van, az nem baj, mindenkinek lehet. De amikor valaki FOLYAMATOSAN hisztizik 5 év felett, azt nem tudom elviselni! Az a legfincsibb amikor valaki hisztis és agresszív is egyszerre :D
Mondhatnám még azt is ha valaki nagyon hangos, nem szeretnék ki azonnal, de nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!