Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon fura dolog történt ma,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fura dolog történt ma, ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Ma csak délután végeztünk a suliban, de volt egy jó másfél óra, amikor volt némi szabadidőnk, szóval igyekeztünk felkészülni a délutáni óránkra. Az egyik osztálytársammal elég sokat szoktam beszélgetni amúgy is, de most ebben a másfél órában folyamatosan beszélgettünk, és egy idő után vettem csak észre, hogy mintha folyton a számat nézi. Először azt hittem csak van ott valami, de nem volt. És egyre furábban nézett rám, én pedig nem tudtam, hogy ez mit jelent. Egyébként egész délután mindig tök közel állt hozzám, meg órán is mellém ült, és teljesen hozzám bújt, szóval nem tudom. Aztán óra után amikor kicsöngettek még beszélnem kellett a tanárral a félévi jegyemről mert kétesre állok, és ő meg megvárt. Mivel délután volt már, senki nem volt a folyosón, és kongott az ürességről. Szerencsére, mert a csaj valami nagyon furcsát csinált... Amikor már majdnem kiértünk, hirtelen előkapta a telefonját, valamit megnézett rajta, aztán gyorsan rám nézet, (de tök zavarban volt), az ajkába harapott, és MEGCSÓKOLT! És közbe megsimogatta a fenekemet is!

Én általában a fiúkat szeretem, és ezt továbbra is így gondolom, de... most nem tudom, mit kéne csinálnom... Ilyen soha nem volt még velem. Hogy mondjam meg neki, hogy a srácokat szeretem? Azóta messengeren se beszéltünk, pedig ilyenkor este szoktunk, de most nem is látom fent. Segítsetek, mit csináljak? Nagyon fura volt, és szerintem nagyon gáz két lány együtt, de... Szóval, nem szeretném megbántani. Segítsetek!

2016. jan. 18. 19:25
 1/6 A kérdező kommentje:

17/L

(elfelejtettem)

2016. jan. 18. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, hogy mi volt ez. Lehet csak fogadás vagy ilyesmi...22/l
2016. jan. 18. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem meg a legjobb barátnőm vallott szerelmet, de úgy hogy tudja hogy heteró vagyok, mond meg neki mert kételyekbe teszed és az sokkal rosszabb, esetleg azt hiszi hogy akármikor megcsókolhat..stb. Ülj le vele kettesben és mond meg neki. 20/L
2016. jan. 18. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem fogadás volt,ez tuti. Nem olyan. De hogy mondjam el, nem akarom, hogy esetleg ne beszéljünk többet, mert amúgy szeretem mint barátot, és jókat szoktunk dumcsizni, csak...na.
2016. jan. 18. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, hogy mivolt ez, miért volt. Tisztázzátok, hogy neked ez ngyon nem gyere be. :) 1# voltam
2016. jan. 18. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

a barátságot nem fogja megszakítani, ha elmondod, hogy nem akarod megbántani, de te a fiúkat szereted

jobb tisztázni, hogy ne élje bele magát

2016. jan. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!