Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen barmok az egészség...

Miért ilyen barmok az egészségügynél?

Figyelt kérdés

Rendszeresen tapasztalom, hogy az orvosoknak olyan megjegyzéseik vannak, és sokszor úgy beszélnek mint a kutyákkal.

Legutóbb csíkcserén voltam (fül probléma) és olyan hisztit levert hogy én mit ficánkolok, miért nem bírok egy helyben maradni?

Hozzáteszem, nekem szűkebb a hallójáratom mint egy átlag embernek és elég érzékeny amikor turkálnak bele vagy épp szivattyúzzák...

Emiatt időnként ÖSZTÖNÖSEN rángok egyet, mikor már fáj. Én megértem hogy így nehéz dolgozni de akkor is.

Előtte meg ott volt a bunkó recepciós. Az is olyan agresszív volt. Minek után SZAR a rendszer és mindig máshol az ügyeletes, sokszor megcáfolják egymást, aztán meg minket basznak leérte.

Lehet csak én vagyok szar helyen és máshol normálisak, de elképesztőnek tartom hogy egy olyan munkakörön ami az emberek érdekét szolgálná, ennyi együttérzés nincs bennük.

2022. jún. 24. 20:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Orvos!

Kérlek minden beavatkozás előtt részletesen tájékoztasd a pácienseid a beavatkozás fájdalmairól, érzeteiről és legyél óvatos és lassú, körültekintő és figyelmes. Nem mindenkinek ugyanaz a határa, van akinek a fájdalomérzete sokkal érzékenyebb. Legyél emberséges.

Kérlek erről tájékoztasd kollégáid is! Nem neveletlenségből ficánkol a székben egy-egy ember.

2022. jún. 25. 21:14
 22/22 anonim ***** válasza:
75%

19

Tudom, hogy az orvosoknál az "orvosi kommunikáció" nevű tárgyon szokott a legtöbb f*sszopó viccelődni, meg is van az eredménye.

De azért mégis, talán ha az orvos nem üvöltözne a beteggel, hanem előre szólna, hogy maradjon a fenekén, különben meg is süketülhet, talán jobban célba érne az üzenet és kevésbé érezné magát megalázva a delikvens.

2022. jún. 25. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!