Csak nekem nem tetszik ez a mai világ? Semmilyen szinten nem tetszik.Se politikailag se megélhetés sehogy. Vajon miért lett ilyen a világ?Sokat idegeskedem a jövő miatt érzem kezdek rámenni egészségügyileg is.Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 17:42
1/5 anonim válasza:
Igazad van, hogy nem jó e világ, amin tudsz, változtass te is, hátha jobb lesz. Készülni kell a jövőre, azonban nem szabad, hogy a napjai az embernek csak erről szóljon, mert akkor nem fog élni, érezni.
2/5 anonim válasza:
Olyan gyakorlatot is próbálhatsz, hogy "ne éld bele magad a rossz dolgokba"...
Mindig sok rosszat lehet olvasni, amire nem vagyunk hatással közvetlenül és közvetve sem sajnos. Ha mindig mindenbe beleéljük magunkat, elég rossz lesz a közérzet.
3/5 anonim válasza:
Vajon én is ilyen lehettem pár száz éve?
Hmm...
It's okay, friend. U'll be good and god.
4/5 anonim válasza:
nem leszel menő attól hogy angolul írsz. 他媽的 貓 性交 他媽的 蕩婦 迪克 屁股 撒尿 公雞 吸 我 洞
5/5 anonim válasza:
4. Nagyon adom.
Az ilyen hunglish kamu értelmiségi emberektől se lesz jobb a világ.
De a kérdésre a válaszom az, hogy nekem se tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!