Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Így mi értelme élni?

Így mi értelme élni?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy minden rabszolga munka. Ne menj tanárnak, ne legyél eladó, ne dolgozz gyárba, nem

becsülnek meg sehol. Akkor mi értelme az életnek? Van olyan munkahely ahol megbecsülnek? Teljesen demotiváló. Tényleg minden munkahely rossz?

2022. febr. 6. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a munkám. Diplomás könyvtáros vagyok, ugyan a fizetésem br. 260 000 Ft, amiről az állam tehet, hogy nem becsüli meg a diplomás munkavállalóit, pl. a tanárokat se. A kultúra és a közoktatás ebben az országban nem menő, az ott dolgozókat az állam semmibe veszi.

Nálunk a munkahelyi légkör nagyon jó, szeretek dolgozni járni, nincs stressz, nincs sok feszültség.

Sok embernek túl nagyok az igényei és ha minimálbért keres pl., akkor jobb lenne, ha ahhoz igazítaná az igényeit és akkor nem fog nagyon nagyot koppanni.

2022. febr. 6. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sszámomra rabszolgamunka, mégis vannak akiknek nem rabszolgamunka és csinálják már 10+éve. Nézőpont kérdése.
2022. febr. 6. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálsz ki valamit te magad? Keress olyan helyet ami megfelelő a te elvárásaidnak. Ezek nem rabszolga munkák, ha akarsz felmondhatsz, kitanulhatsz olyat amit szívesen csinálsz és abban dolgozhatsz.
2022. febr. 6. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Keress olyan helyet ami megfelelő a te elvárásaidnak.

Hát a válogatás nem mindenkinek opció,és hát...

Ilyen hely?Hát...

nem rabszolga munkák, ha akarsz felmondhatsz

Hát igen,csak akkor nincs mit enni,magyarul rabszolgamunkák.

Elhitetik veled,hogy vannak lehetőségeid,te érezd magad bűnösnek,majd mész dolgozni "jó pénzért" sokat.

Mi lesz veled,ha nem teszed? A saját döntésed,de ha nincsenek más opciók ott,ahol laksz,pl ahova fel is vesznek,ahova elengedő a végzettséged,stb stb stb,akkor bukta.

Valahol márpedig dolgozni fogsz!

kitanulhatsz olyat amit szívesen csinálsz és abban dolgozhatsz.

Amíg a mama otthonban tudsz spórolni,talán.

Amíg indulnak tanfolyamok,amik pár hónaposak,talán.

De itt olyanról van szó,amit szívesen csinálsz,ami nem biztos hogy ezek között a kis pár perces pár db tanfolyamlistában benne van.

2022. febr. 6. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Voltam olyan munkahelyen, ahol 1 napot se bírtam, annyira kötött volt. Most lassan 6 éve vagyok egy másik helyen, más 1 napot se bír itt, mert szerinte annyira monoton.

Konklúzió: Nem szabad másokra hallgatni!

2022. febr. 6. 16:11
 6/8 after stroke ***** válasza:
Nekem mindig különösen erős szempont volt a szabadságom. Ennek megfelelően válogattam meg a munkahelyeimet is. Ha más, végzettségemnek megfelelő állást éppen nem találtam, elmentem halőrnek. Egész nap csónakáztam, a kutya se tudta, hogy éppen hol vagyok. Nem kerestem gennyesre magam, de nem is ez volt a fő szempont. Nekem nem opció, hogy egész évben arra keressek, hogy csúcsminőségű járgánnyal járjak dolgozni, meg hogy majd elmegyek két hétre nyaralni a világ másik végére. Én ITT akarok boldog lenni. A természetközeli népek napi 2-3 óra munkával előteremtik a betevőjüket. Ezt kéne megcélozni.
2022. febr. 6. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
A munka sosem volt leányálom a legtöbb esetben. Szokni kell. Vannak jobb és sz@rabb munkák. Hogy legyen pénzed, alap esetben dolgozni kell, hogy aztán ezt a pénzt szórakozásra, magadra költhesd, aztán újta dolgozz és így tovább. Lehet furán hangzik, de az ember egyetlen élőlény, amelyik fizet azért, hogy a földön élhessen.
2022. febr. 6. 18:50
 8/8 anonim válasza:
Nem. Csupán aki vagy nem szeret dolgozni, vagy nem szereti azt a munkát, akkor a munkahelyet szídja. Persze lehet a munkahely is rossz. Olyan munkát kell találj, amit szeretsz csinálni, és akkor rájössz, hogy nem csak rossz van benne.
2022. febr. 19. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!