Így mi értelme élni?
Mindenhol azt olvasom, hogy minden rabszolga munka. Ne menj tanárnak, ne legyél eladó, ne dolgozz gyárba, nem
becsülnek meg sehol. Akkor mi értelme az életnek? Van olyan munkahely ahol megbecsülnek? Teljesen demotiváló. Tényleg minden munkahely rossz?
Én imádom a munkám. Diplomás könyvtáros vagyok, ugyan a fizetésem br. 260 000 Ft, amiről az állam tehet, hogy nem becsüli meg a diplomás munkavállalóit, pl. a tanárokat se. A kultúra és a közoktatás ebben az országban nem menő, az ott dolgozókat az állam semmibe veszi.
Nálunk a munkahelyi légkör nagyon jó, szeretek dolgozni járni, nincs stressz, nincs sok feszültség.
Sok embernek túl nagyok az igényei és ha minimálbért keres pl., akkor jobb lenne, ha ahhoz igazítaná az igényeit és akkor nem fog nagyon nagyot koppanni.
Keress olyan helyet ami megfelelő a te elvárásaidnak.
Hát a válogatás nem mindenkinek opció,és hát...
Ilyen hely?Hát...
nem rabszolga munkák, ha akarsz felmondhatsz
Hát igen,csak akkor nincs mit enni,magyarul rabszolgamunkák.
Elhitetik veled,hogy vannak lehetőségeid,te érezd magad bűnösnek,majd mész dolgozni "jó pénzért" sokat.
Mi lesz veled,ha nem teszed? A saját döntésed,de ha nincsenek más opciók ott,ahol laksz,pl ahova fel is vesznek,ahova elengedő a végzettséged,stb stb stb,akkor bukta.
Valahol márpedig dolgozni fogsz!
kitanulhatsz olyat amit szívesen csinálsz és abban dolgozhatsz.
Amíg a mama otthonban tudsz spórolni,talán.
Amíg indulnak tanfolyamok,amik pár hónaposak,talán.
De itt olyanról van szó,amit szívesen csinálsz,ami nem biztos hogy ezek között a kis pár perces pár db tanfolyamlistában benne van.
Voltam olyan munkahelyen, ahol 1 napot se bírtam, annyira kötött volt. Most lassan 6 éve vagyok egy másik helyen, más 1 napot se bír itt, mert szerinte annyira monoton.
Konklúzió: Nem szabad másokra hallgatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!