Magyarország biztonságos marad?
Tudjuk mi megy a világban, az árak, a tettek, stb.
Szerintetek mi várható még?
Ideje pakolni? Dániában vannak rokonok. Tudom senki sem jós, de én napok óta streszzelek..
Ócska vicceket lepontozom, nincs hangulatom hozzá.
Az oroszok elég sz-rul teljesítenek, rengeteg pénzbe kerül a háború, rengeteg életet vesztettek és a szankciók miatt a gazdaságuk is nagy sz-rban van.
Nem csoda, hogy elég erősen próbálnak tárgyalni az ukránokkal és a mostani követeléseik alapján látszik, hogy már nagyon abba hagynák az egészet, csak persze otthon fel kell mutatni a győzelmet és csak úgy nem állhatnak le.
Szeritnem 0% esély van ezek után, hogy más országokat is megtámadnának.
2-essel értek egyet.
Még annyit, hogy nekem Angliában és Németország nyugati részén van rokonságom, de eszembe ne jutna odabatyuzni. (Egyik a testvérem, másik országban pedig egy rakás rokon anyai ágon, unokatestvérek, nagynénik, nagybácsik).
Mi a faxból élnék, ország specifikus a tudásom, azt tudom, amiből élek, a másik, hogy nem akarok menekült és megtűrt lenni sehol.
Oké, ha itt szarrá lesz bombázva minden, az persze nem lesz jobb egy fokkal sem, de én eldöntöttem.
Más a gyerekem, akinek nincs még gyereke csak felesége, a menyem beszél 4 nyelvet, abból 3 távolkeleti, a fiam angol és német nyelvet, a végzettségük alapján bárhol a világban megvethetik a lábukat, szóval ők elmehetnek 2 bőrönddel, mondtam is, hogy útlevelük és valutájuk legyen előkészítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!