Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem vagy tényleg...

Csak szerintem vagy tényleg nagy bajok vannak a generációnkkal?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és egyszerűen nem tudom megérteni a velem egykorúak többségének viselkedését, gondolkodását bizonyos dolgokról. Nekem úgy tűnik hogy az idősebb emberek (kb.45-75) sokkal rendesebbek és normálisabbak mint a mi generációnk, nem is beszélve arról hogy a következő generációk milyenek lesznek idősebb korukban.. Nem tartom magam kivételesnek vagy ilyesmi, csak egyszerűen én nem tudom megérteni őket, a többségük beképzelt és bunkó, én próbálok rendes lenni az emberekkel és nem akarok leszólni senkit de nem értem miért van ekkora különbség a fiatalok és az idősebbek között. Én szeretek idősebb emberek társaságában lenni, beszélgetni velük, sokkal rendesebbek tartom őket és bátrabb vagyok előttük mint az én korosztályom előtt.

2022. jún. 23. 22:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy biztos, hogy ma a világ sokkal gyorsabban változik, mint a korábbi időkben és ezt egy ember vagy képes pszichésen feldolgozni, vagy nem. A régi idők parasztembere lehet élt egy rövidebb, de valamelyest kiszámíthatóbb életet, ma pont az ellenkezője történik. Az agyunkat minden nap újabb és újabb ingerek százai bombázzák, melyek a média bármelyik formájából özönlenek, legyen az az okostelefon képernyője, a televízió, a hírújságok, stb. Nem tudom melyik a jobb lehetőség, a tudatlanság naivitásában élni, vagy a tudás szorongásában? A legújabb generáció a képernyőt bámulva nő fel, amire talán a természet még nem tette alkalmassá az ember.

De, ahogy 9-es leírta, mindegyik generáció eljátssza ezt a "ezek a mai fiatalok" jellegű párbeszédeket. Másik meg az, hogy az emberi evolúció olyan lassú, hogy érdemi változás szerintem majd tíz- és százezer évek múlva lesz, HA lesz.

2022. júl. 12. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!