Más is megdöbben, mikor tapasztalja, hogy temetőben elengedik az állatokat, hogy nyugodtan legeljenek, így nem kell pénzt fordítani arra, hogy a fű ne legyen nagyobb a kelleténél? Sírok között az állatok.
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 21:14
21/28 anonim válasza:
20, nem is neked írtam, hanem általánosságban. És valóban, 200 év múlva már tökmindegy lesz :) De legyünk tekintettel azokra, akik most élnek és most gyászolnak, és nem lenne öröm a számukra, ha a birka - bármennyire is ökomegoldás - lelegelné az árvácskával frissen beültetett hantot, és körbebogyózná a sírt. Kegyeletsértő, na.
22/28 anonim válasza:
Lehetnénk tekintettel azokra is, akik később fognak élni, vagyis élnének, ha nem pusztulna meg a bolygó a különböző szennyezések miatt.
23/28 anonim válasza:
#22, lehetnénk. Kezdhetnénk másutt is, bőven van alternatíva.
24/28 anonim válasza:
Ha nincs egy fizetett vagy önkéntes fűnyíró ember akkor szükségképpen egy jó megoldásnak tartom a birkát, kecskét. Biofűnyíró és természetesebbek mint a motoros.
25/28 anonim válasza:
Én nem értem, ez miért lenne tiszteletlenebb, mint bőgetni a fűnyírót. Én amúgy is a halált az élet természetes körforgásának részének gondolom, így nem tartom tiszteletlenségnek azt, hogy ott legel mellette a kecske.
26/28 anonim válasza:
Szerintem meg a temető se nem legelő se bem állatsimogató. Nem való oda büdös kecske meg birka. Oda az emberek a halottaikat síratják, megemlékeznek róluk vagy épp leróják a tiszteletüket. Néhány hetentente egy fünyírás nem sérti senkinek a dobhártyáját vagy közérzetét.
27/28 anonim válasza:
Hűha, baromira mindegy hogy van lenyírva a fű. Ha meg nem lenne sehogy, az lenne a baj. Ha engem ne adj' isten temetnek és nem hamvasztanak, nekem rohadt mindegy, hogy egy kecske legel x méterrel a fejem felett vagy a macska használja wc-nek vagy épp fűkaszát használ valaki.
28/28 anonim válasza:
Milyen tisztelet? Kit kéne tisztelni, úgy mégis? A csontokat, vagyis bocs, már csontok sinsenek, mert azokat megették a földben lakó férgek.
Hagyjuk már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!