Más is megdöbben, mikor tapasztalja, hogy temetőben elengedik az állatokat, hogy nyugodtan legeljenek, így nem kell pénzt fordítani arra, hogy a fű ne legyen nagyobb a kelleténél? Sírok között az állatok.
Sosem láttam meg hallottam ilyet pedig szar helyen lakok ahol még birkákat is tenyésztenek, egy szegény vidék de a közmunkás cigányok rendszeresen nyírják a füvet.
Nem tudom hol nyirja önkéntes ingyen a temetőt szerintem sehol.
De ez a legeltetés egy jó ötlet.
Békéne vezetni máshol is.
13, ez is érdekes, ugyanis simán megehet engem a kecske attól, hogy nem 2 méter mélyre legel le, bár ez a koporsó minőségétől is függ.
Néztem videót, ahol exhumálták egy több éve halott rokon testét. Ahogy megfogták a koponyáját, szét is porladt.
A koporsó a sok esőtől meg a férgektől/rovaroktól szétesik, szétmegy, a test is a helyszíntől függően bomlani kezd (pl a tengerbe veszett emberek teste hamarabb bomlásnak indul, a tengeri élővilág miatt).
A csontok elporladnak és a koporsóból kikerülve a talajba kerülnek és a talaj mozgásával mozognak, akár oldalra, akár feljebb, akár egészen a felszínre.
Tehát lehet, hogy az ükükük unokád március idusán éppen a holttestem szétporladt síocsontjába lép bele vagy a fű legelése közben én is a kecske szervezetébe jutok.
De azt tegyük hozzá, hogy az már engem rég nem fog érdekelni, hiszen ahogy meghaltam, nincs agyműködésem és nem tudok felgáborodni azon, hogy koporsóba temetnek amikor hamvasztást kérek, nem fogok üvölteni a félelemtől, hogy több bogár szaladgál rajtam, és nem fog fájni ahogy a testem lebomlik és nem fogom az anyjába kívánni a fickót akinek a kecskéje megeszi a szétporladt sípcsontomat.
Elvileg tök jó megoldás, gyakorlatilag akik ezt ideböffentették, azok nem temettek el mostanában közeli hozzátartozót..
Avagy ti szeretnétek, ha - mondjuk - két héttel apátok/anyátok sírja mellett egy birka legelne..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!