Miért nem tudok nyugodtan beszélgetni mások előtt?
Úgy értem valahányszor beülünk egy kávézóba, mindig az az első észrevételem, hogy túl közel vannak az asztalok egymáshoz és biztos hallani lehet a másik asztalnál a beszélgetést (Tudom, és akkor mivan ha hallják? Mit csinálnak? semmit.) . Vagy, sorban állás közben (bárhol) . Esetleg ha telefonálok valakivel és tudom hogy az az idegen személy hosszabb ideig lesz mellettem, akkor nekem kényelmetlen a telefonálás (pl. tömegközlekedés).
Nem minden esetben van ez, de sokszor előfordul illetve nem tudom megkülönböztetni a helyzeteket, hogy mikor zavar és mikor nem.
Szerintem te vagy a normális. Engem is zavar. Az is zavarna, ha a telefonkönyvet olvasnám fel mások pofájába.
Most nehezebb lesz visszaszokni abba, hogy mindenki a seggedbe mászik.
#2 Igen, amikor az ember meghall belőle részleteket, ha pont érdekesnek is tűnik és önkéntelenül követi is a beszélgetést, amint pl. leszáll a bkv-ról, kijön a boltból, stb el is felejtette az egészet.
Hidd el, kérdező, mindenkinek annyi a dolga, gondja, baja, hogy azzal van elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!