A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
4/13 anonim válasza:
Semleges. Annyiból jó, hogy rövid, a gyerekek általában nem szeretik a hosszú neveket.
6/13 anonim válasza:
Nekem tetszik. Erre felé elég ritka :)).
7/13 anonim válasza:
Semlegesnek tartom. Az én környezetemben nem ritka név, két osztálytársamat is Ineznek hívják. Nem igazán szoktam velük beszélni, de nem is utáljuk egymást, ezért ők nem voltak hatással arra, hogy tetszik-e nekem ez a név.
8/13 anonim válasza:
Viszonylag semleges, magyar környezetben viszont elég furának tartom. Nekem annyira tipikusan spanyolos név.
10/13 anonim válasza:
Szerintem most egy ideig mindenkinek szegény kis négyéves Inez jut majd róla az eszébe. Nem vagyok babonás, de most jó ideig nem tudnám a gyerekemnek adni... Tudom, tudom, nem a név tehet róla, nem is gondoltam, egyszerűen csak nagy volt a hatása a tragédiának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!