Volt már, hogy kikészítetted előre a futárnak a pénzt, aztán elmentél hazulról?
Sajnos igazatok lehet.
Rendeltem egy láncfűrészt 70ezer forintért, vettem is le pénzt, mert nem akartam előre kifizetni. Reggel jött az sms, hogy délelőtt érkezik, gondoltam, semmi gond, a ház mögé egy kis asztalra bögre alá odarakom a pénzt, és a futárt majd elirányítom, ezt megbeszéltem vele is telefonon. Aztán hívott, mikor ideért - állítása szerint csak 60ezret hagytam ott. Azt mondta, kellemetlenül érezte magát a helyzet miatt, hangból ítélve nem hazudott, de a helyzet változatlan - hogy én emlékszem, hogy kétszer leszámolok 70ezret, mégsincs meg...
Szóval jó hülye voltam, többet ilyet nem csinálok, ez meg tanulópénz. Köszi a válaszokat, mentek a zöldek.
#8 én még ilyet se csinálnék, azt is könnyen lenyúlhatja. Tudom, kamera meg minden, de simán adhat valakinek tippet a kapukóddal.
Szóval jobb ilyenkor a szomszédtól vagy valakitől szívességet kérni, vagy új időpontot kérni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!