Teljesen kikeszitettek a szuleim. Mindent elvesztettem. Valakinek volt hasonlóan része?
15 vagyok. Egy hosszú influenzával
kezdődött és azóta rám szálltak.
Dehogynem, degralnak le. Mivel borzasztó kenyesek a hianyzasra. És elkezdtek mindenféle '' szakemberhez
'' vinni. Teljesen ramszalltak, nemhogy támogattak volna. Nekem már nem lett beszolasom az életembe. Tönkre tették, fenyegették, kiabálta, úgy beszéltek velem, mint a kutyával. Mindennek elhordtak. Utána meg mindent lemaradtak és bent tartanak egy ördögi körben. Engem hibaztatnak mindenért, ilyen helyzetben meg tanulni sem tudok. Azt mondják csak szimulaltam, a fulbevalomat is kiverte egyszer apa, rajtam vezeti le a feszültséget, pihenni sem hagy. átvertek, kikeszit és fenyeget. Azt mondja beb*sz a pszihiatriara és tényleg képes lenne rá. Anya meg tétlenül nézte, néha azert a szólt, hogy idrgosszeroppanast kap a gyerek, fejezze.be, de sokszor ő is bántott. Sőt akaratom ellenére szedetett velem gyógyszert és mondtam neki a mellekhatasait, de kényszerített, hogy bevettem. Nem hagytak kikapcsolódás sem. De a legszornyubb az egészben, hogy én túl őszinte voltam ők meg kihasznaltak ezt. Nagyon. sajnálom, hogy nem tudtam elmondani ezt senkinek sem. A világ mocskát rám hordta apa, teljesen tonkretett, rajtam töltötte ki a dühében a feszültséget.p
nagyon nehéz egy bántalmazó családban felnőni, apádnak kéne pszichiáter, meg valami dühkezelő program, autokratásodik rajtad
kékvonalat felhívhatod, ott lehet, hogy tudnak segíteni és ingyenes
tipikus elnyomó és bántalmazó az apád, ezt nem érti az aki nem élt együtt ilyennel
neki nem kell indok meg ok, arra, hogy szemétkedjen a gyerekével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!