Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen kikeszitettek a...

Teljesen kikeszitettek a szuleim. Mindent elvesztettem. Valakinek volt hasonlóan része?

Figyelt kérdés
Minden egy hulyeseget kezdődött. Azóta folyamatosan átvertek, hülyének néznek. Ennyire buták vagy én nem tudom. De csak én iszom még a levét. Azzal fenyegetőznek, hogy bedugnak a korhazba vagy a pszichiátriara. Érzelmileg ennyire felulkerekedtek rajtam mindent elhittem nekik, de semmit nem beszéltünk meg. Mindennek elhordtak, nagyon sokat hazudnak. Teljesen kikeszitettek és sakkban tartanak, de nekem nem volt akinek elmondjam. Hogy akadályozza meg, hogy megtegyek ezeket vagy újból ne gyogyszerezzenek be.
2014. jan. 17. 13:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

olvasd el a szóbeli erőszak és a mérgező szülők könyvet, az segít valamennyit

ha elég fiatal vagy a gyámügyet is érdemes megkörnyékezni mert teljesen tönkretesznek

2014. febr. 9. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:

a bántalmazott gyerekekről miken mennek át, mit élnek meg, "miért viselkednek úgy" még annyira nem tudnak semmit, sokszor még az evvel foglalkozó szakemberek sem, így nagyon nehéz kikerülni ebből a helyzetből

sokan, mint itt a kommentekben is, áldozathibáztatóak, sajnos evvel meg támogatják az ilyen szemeteket

2014. febr. 9. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!