Estél már össze a fáradtságtól?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 21:11
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
1/9 anonim 

válasza:

Nem, de voltam már hozzá közel párszor.
Egyszer egyetemen amikor már harmadik napja nem aludtunk leadások miatt és konkrétan pillanatnyi kiesések voltak.
Egyszer pedig egyik leghosszabb teljesítménytúrámnál. 55 km, sok szint, már a végén voltam láttam gyakorlatilag a célt, mégis egyszer csak elment minden erőm és úgy éreztem, ha ott nem ülök le pár percre, akkor összeesek.
2/9 anonim 

válasza:

Nem konkrétan a fáradságtól, de volt régebben olyan, hogy nem aludtam nagyon sok órán keresztül és eljutottam oda, hogy már hallucináltam. DE nem estem össze, mert le tudtam ülni.
3/9 anonim 

válasza:

Nem tudom ez összeesésnek számít? Elvitt minket az ofő túrázni a túra végén folyton elestem durva volt síkság volt körülöttem aki nem tudja mi az a síkság elmagyarázom mert dicséretes ötösöm lett bioszból na mindegy síkság volt és mégis elestem sokszor ofő kérdezte hol a víz mondom nincs megittam elővesz egy üveg vízet megitatja velem ültünk felálltunk mentünk nem estem el.
4/9 anonim 

válasza:

Esni nem, mert végül annyira volt még erőm hogy ülve vagy az ágyra le tudtam még feküdni.
5/9 Metionin 

válasza:

Olyan nem volt, hogy összeessek de hallucinálás nálam is volt zsinórban 3 nap ébrenlét után.
6/9 anonim 

válasza:

Összeesni nem, de volt, hogy egyszer leültem és kiütött az agyam. Kép szakadás. 9 órával később keltem fel, ugyanabban a ruhában és pózban a székben. xd
7/9 anonim 

válasza:

Szerencsére még nem (örülnék neki, ha így is maradna), bár volt pár alkalom, amikor nem sokon múlott.
8/9 anonim 

válasza:

Sajnos volt, és a hallucinálós sztori is megvolt, amit előttem többen is említettek.
De ehhez nagyon hosszú inszomniás időszakok után több napnyi egyáltalán nem-alvás kellett.
9/9 anonim 

válasza:

Egy biciklitúra után úgy hogy azelőtt nem is mozogtam kb. De megvártam míg hazaérek és otthon estem össze :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!