Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Estél már össze a fáradtságtól?

Estél már össze a fáradtságtól?

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 21:11
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de voltam már hozzá közel párszor.

Egyszer egyetemen amikor már harmadik napja nem aludtunk leadások miatt és konkrétan pillanatnyi kiesések voltak.

Egyszer pedig egyik leghosszabb teljesítménytúrámnál. 55 km, sok szint, már a végén voltam láttam gyakorlatilag a célt, mégis egyszer csak elment minden erőm és úgy éreztem, ha ott nem ülök le pár percre, akkor összeesek.

2022. jún. 10. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem konkrétan a fáradságtól, de volt régebben olyan, hogy nem aludtam nagyon sok órán keresztül és eljutottam oda, hogy már hallucináltam. DE nem estem össze, mert le tudtam ülni.
2022. jún. 10. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ez összeesésnek számít? Elvitt minket az ofő túrázni a túra végén folyton elestem durva volt síkság volt körülöttem aki nem tudja mi az a síkság elmagyarázom mert dicséretes ötösöm lett bioszból na mindegy síkság volt és mégis elestem sokszor ofő kérdezte hol a víz mondom nincs megittam elővesz egy üveg vízet megitatja velem ültünk felálltunk mentünk nem estem el.
2022. jún. 10. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Esni nem, mert végül annyira volt még erőm hogy ülve vagy az ágyra le tudtam még feküdni.
2022. jún. 10. 21:26
 5/9 Metionin ***** válasza:
100%
Olyan nem volt, hogy összeessek de hallucinálás nálam is volt zsinórban 3 nap ébrenlét után.
2022. jún. 10. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Összeesni nem, de volt, hogy egyszer leültem és kiütött az agyam. Kép szakadás. 9 órával később keltem fel, ugyanabban a ruhában és pózban a székben. xd
2022. jún. 10. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerencsére még nem (örülnék neki, ha így is maradna), bár volt pár alkalom, amikor nem sokon múlott.
2022. jún. 10. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos volt, és a hallucinálós sztori is megvolt, amit előttem többen is említettek.

De ehhez nagyon hosszú inszomniás időszakok után több napnyi egyáltalán nem-alvás kellett.

2022. jún. 11. 01:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy biciklitúra után úgy hogy azelőtt nem is mozogtam kb. De megvártam míg hazaérek és otthon estem össze :')
2022. jún. 11. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!