Hogy szedjem össze magam?
Figyelt kérdés
Nagyon le vagyok maradva a teendőimmel, mégis hagyom, hogy minden kicsússzon a kezeim közül. Utálom az egyetemet, annyi gyomorideget okoz, semmi sikerélményem nincs még egy fél évem lenne, de már teljesen kikészített. Akkora ürességet érzek, vágyok meghalni. Lehet ez a borongós sötét őszi napok a felelősek érte, de nagyon nem érzem jól magam, csak sírok és fekszek, mintha valami megbénítana, nem érzek erőt magamban. Hogy tudjam összeszedni magam?#fáradtság #nincserőm
2021. nov. 8. 16:56
1/1 anonim 

válasza:

Én is voltam így az egyetem utolsó évében nagyon régen. Ha szereted az erdőt sétálj egyet. Vedd elő egy kedves olvasmányodat és üsd fel bárhol. Mit találsz? Én ezt Fekete István könyveivel szoktam tenni. Például a Kele is jó. Egy gólyáról szól. Nemrég még Te is egy másik fajta gólya voltál az egyetemen.
Bírd ki még ezt a fél évet. Utána egészen más jön majd. Bízzál magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!