Hogy szedjem össze magam, ha 21 évesen még úgy érzem, hogy mellékvágányon van az életem?

Először is 21 évesen nem nagyon kell semmit sem elérned az életben, csupán bekerülni egyetemre és esetleg elköltözni otthonról, ezek meg már megtörténtek.
Én azt ajánlom, hogy a szabadidődet töltsd hasznosan. Tanulj esetleg új nyelvet, olvass önfejlesztő könyveket vagy (most igaz annyira nincs rá lehetőség) szerezz emlékeket. A lényeg, hogy találj dolgokat, amikre majd visszatudsz emlékezni, hogy nem, azok az évek nem voltak pazarlások, mert mondjuk megtanultam alattuk németül, megismertem a saját magamat, megtanultam, hogyan kezeljem az érzelmeimet és elkezdtem egy új hobbit, emellett akkor indultam el a helyes táplálkozás útján. Így máris jobban hangzana minden. Persze nem kell belevetned magad mindenbe hirtelen és nem baj, ha nem lesz ennyi felsorolandó dolog, a lényeg, hogy elkezdj valami, ami szerinted is egy pozitívum, hasznos lesz majd az életed során és kitartani ebben.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!