Hogy lehet megtalálni valakit, akit másfél hónapja láttam?
Figyelt kérdés
Az is lehet egy opció, hogy hagyom, hiszen ő se keres a kölcsönös szimpátia ellenére. Érdemes valakit megkeresni úgy, hogy nem is ismerjük egymást? Ah, miért ilyen nehéz fiatalnak lenni?!
Te hogy cselekednél?
[Arra ne térjünk ki, hogy az elmúlt másfél hónapban miért nem csináltam semmit az ügy érdekében, egyszerűen csak béna voltam.]
2022. jún. 7. 11:12
1/18 anonim válasza:
Mit tudsz róla egyáltalán? a legjobb az lenne, ha ismernél valakit, aki ismeri.
3/18 A kérdező kommentje:
1: A legjobb valóban ez lenne, de nem tudom, hogy a gyakorlatban van-e közös ismerős.
2: Köszi!
2022. jún. 7. 11:43
4/18 A kérdező kommentje:
Másfél hónap nem túl hosszú idő?
2022. jún. 7. 11:44
5/18 anonim válasza:
Nem rövid. De minél tovább vársz, annál hosszabb lesz az eltelt idő.
6/18 Etnevel válasza:
Ha még szeretnél az illetővel ismerkedni, lépned kell. Minél tovább hallgatod, annál nehezebb lesz rászánnod magad. Nem kell közös ismerős és a másfél hónap sem számít, egy beszélgetést kell kezdeményezned, ami oldja majd a gátlásaidat és lehetőséget ad rá, hogy megismerkedj vele. Ne félj, mindenki hibázhat és még szimpatikus is lehet neki, ha látja rajtad, hogy zavarban vagy, mikor vele beszélsz.
7/18 A kérdező kommentje:
6: Teljesen igaz, csak előbb meg kellene találnom.
2022. jún. 7. 12:36
8/18 anonim válasza:
Egy kicsit olyan a sztorid, mint a Szerelem a végzeten cimű filmnek.
Reméljük, hogy az univerzum összehoz Vele újra. Majd írjad.
9/18 A kérdező kommentje:
Lehet egy jel, hogy meg kellene néznem a filmet? Happy end a vége? Hátha tudnék inspirálódni belőle!
2022. jún. 7. 13:09
10/18 anonim válasza:
Még nem láttad?
Mindenképpen nézd meg.
Hollywoodi film, szóval happy end-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!