Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan akadt ki ezen a...

Jogosan akadt ki ezen a kérdésen ennyire valaki, akit másfél hete ismertem meg munka kapcsán? Ti hogy reagáltatok volna a helyében?

Figyelt kérdés
És azóta írogattunk, nagyon kedves, nyitott, érdeklődő volt. Aztán kedden kérdeztem tőle olyant, hogy nem kaphatok-e esetleg egy képet róla onnan ahova ment ünnepségre, egy ünneplőset. Ezen kiakadt, megijedt, és megmondta hogy innentől nem akar barátkozni, csak munka ügyben hajlandó beszélni. Jogos hogy így reagált? Ti hogy reagáltatok volna?
2022. márc. 17. 03:08
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Jogos. Te erről írtál ki kérdést, akkor is gyanítottam ilyesmit.
2022. márc. 17. 03:12
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Ennyire nem reagaltam volna negativan, de teny, hogy eleg creepy kepeket kunyeralni, akkor is, ha nem bikinis kepeket akarsz.

Ebbol kb az jon le, hogy te nem csak baratkozni akarsz, nyilvan bejon neked a masik, ami onmagaban nem baj, de masfel het utan lehet meg korai volt ezzel ot lerohanni, mert lehet neki tobb ido kell az ilyesmihez, vagy ugy egyaltalan nem gondolt rad ugy, hogy valaha barmi tobbet akarna munkahelyi haversagnal.

2022. márc. 17. 03:15
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Jogosan.
2022. márc. 17. 04:39
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Úgy, hogy nem kapsz képet, látsz eleget előben. Azért elsőre én nem arra gondolnék, hogy a képre vered ki 😃. De amennyit fotózzák egymást az emberek, fent van instán, Fb-on mindenki, szóval egy kép azért nem bizarr kérés.
2022. márc. 17. 06:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleve csak munka kapcsolat volt köztetek akkor jogos. Minek neked kép?
2022. márc. 17. 06:48
 6/9 anonim ***** válasza:
98%
Jogos, ha a való életben is kapcsolatban vagytok, akkor nézegesd a munkahelyen, ne kunyerálj képeket
2022. márc. 17. 07:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Jogos, előttem már leírták, miért.

Ne legyél creepy

2022. márc. 17. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
2022. márc. 17. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jogos. Nem kell húsz kérdést kiírni erről.
2022. márc. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!