Ha egyszer minden korlátozást feloldanak, melyik intézkedést fogod a legjobban hiányolni, ami be volt az elmúlt másfél évben vezetve, és miért?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 14:30
1/10 anonim válasza:
Ingyenes parkolást a belvárosban.
Az összes többi intézkedés megszüntetésének csak örülnék.
2/10 anonim válasza:
Online egyetemi oktatást, gyerek mellett nagyon kényelmes így, nem kellett egyedi tanrendet kérném.
3/10 anonim válasza:
Az éjféli kijárási korlátozást. Olyankor aludjon az ember, vagy akinek muszáj, dolgozzon, munkába menjen vagy onnan haza. De randalírozni nem kéne békeidőben se.
4/10 anonim válasza:
A maszk kivételével az összeset. Közel sem volt akkora állatkert Budapest, amíg ezek az intézkedések hatályban voltak, mint amilyen szokott lenni.
6/10 anonim válasza:
Én az esti kijárási tilalmat. Minden este korán itthon volt a kamasz lányom, ráérünk beszélgetni.
7/10 anonim válasza:
A másfél méteres távolságtartás és a home office volt messze a kedvencem, de ezek csak ajánlások inkább.
A kötelező érvényűek közül nem is tudom, főút mellett élve mi azért élveztük az éjjeli kijárási korlátozást, kevesebb zenedübörgető éjjeli furikázó volt. :D
8/10 anonim válasza:
Ingyenes parkolás és az a jó kis másfél méteres távolság (amit amúgy senki nem tartott be), ami alanyi jogon kellene hogy járjon mindenkinek mindig.
9/10 anonim válasza:
Én már most is hiányolom a kijárási tilalmat. :D Mert hogy futár vagyok és imádtam az üres utakat. Amíg mások otthon ültek, addig enyém volt a város. :D
10/10 anonim válasza:
Én is ezt éreztem amikor szállítottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!