Mi történt a fiatalok jelentős részével?
Tegnap este egy kocsmában hallottam egy érdekes beszélgetést. Egy a 30as évei közepén járható nő, aki már ivott látszólag egy keveset mondta a csaposnak hogy milyen emberek vannak a kocsmában, kinek kellenek ezek a fiúk, vannak vagy 40 kilósak, meg úgy néznek ki mint a lányok, rózsaszín, lila póló stb..
Ekkor elgondolkoztam, hogy van benne valami. A fiatal fiúk vagy nagyon vékonyak, vagy nagyon dagadtak, akiket én szoktam látni, a csajok közt is hatalmas % a túlsúlyos.
Rengeteg a meleg, (bár a legtöbb szerintem divatból) sokan azt se tudják milyen neműek.
Hol mehetett ennyire félre ez a generáció? Vagy ennél már csak rosszabb lesz a jövőben, mondjuk úgy 10 év múlva?
Amúgy én se vagyok még öreg, 30 éves vagyok.

Kérdező: csinálj egy tesztet.
Irány fel tinderre.
Csinálj egy ÁTLAGOS (Nem Brad Pitt), férfiasan kinéző sráccal kamuprofilt.
Ismétlem, ne valami női szexuális vágyálom pasit használj erre. Ne Keanu Reevs meg Jason Momoa mdg hasonló férfi szexszimbólum pasikat tegyél ki képnek, mert 100-ból 99 férfi NEM tud ennyire maszkulin lenni, mint ahogy 100 nőből 99 sem egy szexistennő.
Na, szóval keress egy átlagos testalkatú, 18-20 évesekre jellemző arcszőrzetnek megfelelően szakállasodó srácról képet.
Ezt a profilt tartsd fenn 3-4 napig.
Aztán töröld, és csinálj egy tipik eboy altersrácos profilt.
Néhány tipp hogyan nézzen ki:
-vékony, max átlagos.
-kihidrogénezett vagy dajerolt haj.
-SOK aktuálisan menő "artsy" tetoválás. Pl ilyen csíkok az alkaron, geometriai formák, szarvas sziluett, hollók...
-ilyen komikus 70-es évek beli bajsza legyen mint amilyen Borat-nak van.
-ananászos, avokádós lila, sárga, zöld zokni amit kivillant a levágott szárú farmernadrágból.
-rózsaszín felső
Ezt a profilt is tartsd fenn 3-4 nypig.
Hasonlítsd össze az eredményeket.
Én ezt megcsináltam kétszer is Budapesten, és bizony a második srácra 4 nap alatt 20 match lett, a "normális" srácra meg maximum 1.

Nem a melegekre van kihegyezve ez a kérdés, csak felsoroltam benne azt is hogy feltűnően sok köztük a meleg, meg hogy a fiúk elkezdtek elnőiesedni, a lányok meg nagyon elhúzni, persze tisztelet a kivételnek mint mindig, mert szerencsére nem mind ilyen.
De ha már a melegek. Valamelyik évben láttam egy videót, ami a pesti Prideon készült, egy csaj vitt láncon egy másik lányt, ő volt a szolgája. Meg egy másik csaj valami összevisszaságot beszélt csak, kb azt se tudta milyen nemű. Na akkor jöttem rá, hogy jó részt ezek feltűnési vágyak miatt lehetnek ilyenek, 10-15 éve a fiatalok punkok, rockerek stb voltak, ma meg melegek lettek, csak nem tudom hol ment el ilyen irányba ez az egész.

Ja, sok a kövér, a sovány, és a meleg (mintha régen egyik sem lett volna), de aki harmincas nőként nem talál párt magának, azzal valami kva nagy baj van.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!