Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy meg van...

Más is érzi úgy, hogy meg van csúszva az életben?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az élet nem verseny és mindenki más esélyekkel indul, de úgy érzem a korombeliekhez képest nagyon el vagyok maradva.

24 éves vagyok és igazából még iskolába járok, nappali tagozatra egy két éves szakmára. Sokmindent elrontottam, hibáztam az életben, feleslegesen végeztem el dolgokat, amiket megutáltam stb. Nem igazán dolgoztam még sehol és párkapcsolat sem jött még össze.

Nem akarom ráfogni, de nagyrészt az alkoholista apámnak, aki nemrég halt meg köszönhetem, hogy nem tartok sehol.

Igazából nem bánkódok, elengedtem vele együtt a múltat, csak érdekelne, hogy vannak e mások is hasonló helyzetben, akik nem igazán találják a helyüket, vagy le vannak maradva mint én?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. jún. 2. 00:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sztem a legtöbb ember nem " meghasonlott". Csak keresi az útját.
2022. jún. 4. 14:57
 12/12 anonim ***** válasza:

21 vagyok és emberi kapcsolatokat illetően határozottan le vagyok maradva. Párkapcsolatom sosem volt még, a barátságok is elkoptak az évek során, hiába próbáltam volna őket megmenteni, csak ez többemberes dolog lenne :c

Az élet más területein sem tudok valami sokat felmutatni, és eléggé elveszettnek érzem magam, nem találom a helyem a világban. Próbálok nyitott szemmel járni, pozitív maradni, bár ezeket nagyon próbára tették az utóbbi hónapjaim.

2022. jún. 14. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!