Más is érzi úgy, hogy meg van csúszva az életben?
Tudom, hogy az élet nem verseny és mindenki más esélyekkel indul, de úgy érzem a korombeliekhez képest nagyon el vagyok maradva.
24 éves vagyok és igazából még iskolába járok, nappali tagozatra egy két éves szakmára. Sokmindent elrontottam, hibáztam az életben, feleslegesen végeztem el dolgokat, amiket megutáltam stb. Nem igazán dolgoztam még sehol és párkapcsolat sem jött még össze.
Nem akarom ráfogni, de nagyrészt az alkoholista apámnak, aki nemrég halt meg köszönhetem, hogy nem tartok sehol.
Igazából nem bánkódok, elengedtem vele együtt a múltat, csak érdekelne, hogy vannak e mások is hasonló helyzetben, akik nem igazán találják a helyüket, vagy le vannak maradva mint én?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem vagy elcsúszva :)
Ha valamire ráfekszel, hamar lehet eredményt produkálni.
A párkapcsolat terén pedig valószínűleg az igényességed miatt vagy még egyedül, és ebből ne adj lejjebb!
Ha felismered a helyzeted, és úgy ítéled meg, hogy el vagy maradva, akkor tégy ellene. Az életet próbáld új élményekkel megtölteni, és nem ilyen olyan eredményekkel. :)
25 éves vagyok.
Egyetemet nem tudtam elvégezni, szüleimnél lakom, barátnőm nincs, cserébe legalább van egy munkahelyem, ahová nem szeretek bejárni.
Párkapcsolat miatt mentem egyetemre, amiatt is hagytam ott, most olyan helyen dolgozom ahonnét nem tudok váltani és nem szeretem, annyi pozitívuma van, hogy külföld, de rohadt sokat kell ingázni cserébe és lassan az üzemanyag is nagyon durva lesz.
Azt hittem legalább szép összeget sikerült félreraknom ennyi még is csak az előnyöm, de kiderült, hogy sose érem utol a házárakat meg a növekedésüket.
Olyan, mintha tartanék valahol, közben még sem igazán.
Gondoltam akkor befektetem a pénzem. Hát elég ránézni a piacokra, vérzik az összes rendesen...
29 éves koromba kezdtem el azt a munkát csinálni amit szerettem, addig anyámmal éltem.
Azóta eltelt 4.5 év, munkahelyemen már vezető beosztásban vagyok, megtaláltam a szerelmem, és együtt élünk. Igaz albiban, de ugy erzem sinre kerult az eletem.
Kitartast mindenkinek, kert ha nekem sikerult akkor Neked is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!