Saját gyereket miért nem szeretnél, vagyis miért nem akarsz szülni?
1.: Egyszerűen nem vágyok gyermekre. Szerintem már ez magában is elég indok kellene, hogy legyen.
2.: Több okból is nem tudnék rendesen felnevelni egy gyermeket, azt pedig elítélem, ha valaki a semmire szül.
3.: Nem akarom, hogy meghízzak a terhesség miatt.
4.: Nem akarom minden szabadságomat elveszíteni. Ha gyermekem lenne, minden nap időben haza kellene mennem hozzá és foglalkoznom is muszáj lenne vele. Nekem ez nem hiányzik és kész. Szeretem a magányt, nem vágyok minden nap kicsikkel játszani és férjet sem szeretnék.
5.: A Földön már így is túlnépesedés van, tehát nem kell ide minden áron még több gyerek.
-Ufószerű hogy van “benned” valaki, riaszt a gondolat, nem dönthetek úgy 4. hónapban hogy jó, én ezt már nem akarom a hasamba. Kiráz a hideg.
-Szét megy a testem, szétrágott véres mellbimbók, lógó melle, striás has, szanaszét repedt vagina, kitágult hüvely. Ki gondolja szexinek magát utána? Nőiesnek? Az hazudik.
-Már 10-20 éve megy a hiszti a vízkészletről, szárazságról, globális felmelegedésről, stb. Erre tudósok azt mondják hogy kb 20-30 éven belül élhetetlen lesz a bolygó, népvándorlás, kevés élelem, stb. Ennek tudatában ki az aki ki szeretné tenni a gyermekét ilyennek? Born to suffer?
Nem vágyom rá. Se kedvem, se időm, se energiám, se türelmem nincs hozzá, nem szeretem a gyerekeket. A babasírástól egyenesen rosszul vagyok, nem tudom elviselni. A terhesség/ szülés gondolata is elborzaszt.
Így vagyok boldog, gyerekektől mentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!