Elítéltek egy olyan embert aki erősen izzad?
Figyelt kérdés
Látszik rajta h igényesen öltözködik stb meg hogy nem egy hajléktalan2022. máj. 29. 08:35
1/10 anonim válasza:
Egyaltalan nem itelem el, de taszit.
Kivizsgalasokon volt? Endokrinologia, stb?
2/10 anonim válasza:
Értelmes ember emiatt nem ítélne el senkit...van aki nem tehet az izzadásról hiába tesz ellene mindent. Aki meg elítél az annyit is ér.
3/10 anonim válasza:
Miért tenném? Elítélni valakit a bíró dolga, ha elkövetett valamit. Nem vagyok bíró, meg nem is tudom, mit csináltál. Felesleges rinya...
4/10 anonim válasza:
Erre nem az elítél a megfelelő szó. Lehet valaki akármilyen kedves, jólelkű, vicces, ha olyan büdös, hogy az ember gyomra felfordul tőle, senki nem lesz szívesen a társaságában. És nem azért, mert elítélik, hanem mert fizikailag taszító.
5/10 anonim válasza:
Ha az ember dekorációként rak fel termékeket egészen magasra, majd látja azt, hogy vastagon áll a por, de nem foglalkozik vele, mert csak dekoros, aztán mikor valakinek pont az a termék kell, ami felül van, de mikor veszi le az ember, akkor szembesül a környezettel, ezért takarító segítséggel elintézi a javításokat, akkor nem lehet az izzadást elkerülni.
6/10 anonim válasza:
Nem létezik elítélés. Ez egy illúzió.
Csak megítélés létezik.
Igen. Megítélem. Megállapítom, hogy erősen izzad. Ez egy itélet.
8/10 anonim válasza:
Együttérzek az ilyen emberrel, lehet attól fél és azt hiszi hogy "mindig szaga van" és elviselhetetlen szorongást is okozhat neki ez.
9/10 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés, mert nem az elítélés a helyes kifejezés. Nyilván vonzóvá nem tesz senkit, hogy csatak vizes esetleg még büdös is mellé.
10/10 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, azért nem ítélünk el senkit, amiről ő maga nem tehet. Az, hogy erősen izzad, viszont lehet taszító, igen. Taszítani engem is taszít, de leginkább akkor, ha szag is társul mellé. Nem tehet róla, és sajnálom az illetőt, de nem tudok mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!