Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéltek egy ilyen embert?

Elítéltek egy ilyen embert?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek volt egy barátja, kb. 4 éve, kevés ideig voltak együtt, csak 1 hónapig. A szakításuk után 1-2 hónappal a lány összejött egy fiúval, aki a srác egyik legjobb barátja volt. Kb. 3 évig volt együtt a fiúval, de januárban szakítottak, mert a fiú szülei nem bírták elviselni a barátnőmet. A szakítást a fiú mondta ki. Barátnőm most összejött az akkori barátjával (akivel 1 hónapig voltak együtt) Az ex-barátja viszont azóta is minden áldott nap hívja, sms-t ír neki és mivel együtt járunk iskolába folyton a nyakára jár, még így 4 hónap távlatából is. Ti elítélnétek a lányt, hogy újra összejött a régi barátjával? Egyébként 18 évesek vagyunk.
2011. máj. 6. 17:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
miért kéne bárkit elítélni. Az ő élete, úgy éli ahogy neki jó. Nekem (és neked) semmi közöd hozzá. Főleg nincs annyi hogy ítélkezz.
2011. máj. 6. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Hiszen szakítottak az előző pasijával. Ha ők jól érzik magukat, akkor nincs gond.
2011. máj. 6. 17:54
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
én csak akkor ítélném el, ha havonta ingázna a két srác között
2011. máj. 6. 17:55
 4/19 anonim ***** válasza:
65%

Hát HAJRÁ!

Ha ez neki jó. Saját értékrendjét nézi, és neki ez még belefér. Lehet, hogy az itt 20. kommentáló majd épp azt mondja, hogy ez nem helyén való.

Mindenki a saját értékrendje szerint él.

Mondjuk, azt viccesnek találom, hogy a mostani exe azért dobta ki, mert anyuci-apucinak nem tetszett 3 évig a leányzó. Ezek szerint az ex barát mindenben úgy él, ahogy mondják neki, nincs saját gondolata, cselekedete. Ebből kifolyólag azért jár a barátnőd nyakára, mert szereti őt még mindig, meg oda van érte, csak hát Anyuci-Apuci azt mondta, akkor annak úgy kellett lennie.

Szép az élet. Az ilyen embereket 'imádom' a legjobban. Fő a saját 'akarat' és vélemény :]]]

2011. máj. 6. 17:56
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem, még túl fiatalok vagytok. 4 éve is még csak 14 volt! Szóval...
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem ítélem el.
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

Megfájdult a fejem.

Tudta ezt valaki követni? Vagy csak én öregszem?

8/19 A kérdező kommentje:
héééhéé. Én nem ítélem el, legjobb barátnőm. ^^ A kérdést csak azért tettem fel, mert a volt barátja folyamatosan lek*rvázza, lerib*ncozza meg hasonlók.
2011. máj. 6. 17:57
 9/19 anonim ***** válasza:

dehogy ítélek/ünk!

nyilván nem véletlenül jött össze az első barátjával először. :)

egyébként ha jól értem a szakítást a fiú mondta ki. vessen magára!

2011. máj. 6. 17:57
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Viszont a pasit igen, ha nem hagyja békén miközben ő szakított vele.
2011. máj. 6. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!