Elítéltek egy ilyen embert?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek volt egy barátja, kb. 4 éve, kevés ideig voltak együtt, csak 1 hónapig. A szakításuk után 1-2 hónappal a lány összejött egy fiúval, aki a srác egyik legjobb barátja volt. Kb. 3 évig volt együtt a fiúval, de januárban szakítottak, mert a fiú szülei nem bírták elviselni a barátnőmet. A szakítást a fiú mondta ki. Barátnőm most összejött az akkori barátjával (akivel 1 hónapig voltak együtt) Az ex-barátja viszont azóta is minden áldott nap hívja, sms-t ír neki és mivel együtt járunk iskolába folyton a nyakára jár, még így 4 hónap távlatából is. Ti elítélnétek a lányt, hogy újra összejött a régi barátjával? Egyébként 18 évesek vagyunk.2011. máj. 6. 17:50
11/19 anonim válasza:
A dolog ott kezdődik, hogy nagy ívben sz... le egy hapsinak a véleményét,aki a szülei miatt dob ki egy barátnőt.
12/19 anonim válasza:
nem itélem el, csak majd ne, hogy visszatérjen az sms -ezõ pasihoz.
13/19 anonim válasza:
Mi nem vagyunk hisztis zaklatók, minek ribancoznánk.
14/19 anonim válasza:
Ilyenért elítélni?
Áhhhh,dehogy!
Én nem tizennyolc vagyok,hanem jóval több,és énis csinálok néha olyan kanyarokat,hogy csak lesek utána:)
Szóval 18 évesen belefér simán.Nembeszélve arról,hogy azzal jár akivel akar.
15/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Igazából azért tettem fel a kérdést, mert az ex már tényleg durván túllőtt a célon. Ma reggel a barátnőm már majdnem sírt a buszmegállóban, mikor odaértem..:( Szerintetek hogy tudná leépíteni? Nem szoktam beleszólni mások életébe, de ez már nekem is sok.
2011. máj. 6. 19:09
16/19 anonim válasza:
A lány barátja is lenyugtathatná.
17/19 anonim válasza:
Nem ítélek el senkit.
Nem mondom senkire azt,hogy rib@nc,sem pedig azt,hogy ,,hisztis zaklató",a srác még szerelmes nyilván,hiszen nem önszántából kellett elhagynia a lányt.Egyrészt megértem Őt is.A barátnődet is megértem,hogy ez Neki kellemetlen.
Csak hát,tudod,ez az ő dolguk,szóval nekik kell lerendezniük ezt az egészet.Ők tudják,hogyan.
18/19 napietus válasza:
nem ítélem el. a srác egy bunkó, ha azóta is zaklatja. ha a szülei olyan okosak, leállíthatnák...a lány helyében lehet felhívnám a srác anyját, hogy nevelje meg a gyerekét, ha edig nem sikerült, és tanítsa meg a jó modorra. meg arra, hogyan kell méltósággal tudomásul venni a tényeket. azért az anyját, mert úgy látom, rá hallgat. meg had égjen otthon, hogy azóta is koslat a szülei által utált lány után.
19/19 szarzsák válasza:
sziasztok. én egy 17 éves lány vagyok. engem egy 48 éves cigány embert megerőszakolt, megvert kirabolt minket, azzal fenyegetett, hogy megöli a családomat és még néhány embert, ha nem hagyom magam. levitt mezítláb a hóba a mínusz 9 fokba,de sokkot kaptam, a lábamat egy idő után már nem éreztem. Feljelentettük a rendőrségen, de mivel szellemi fogyatékos vagyok ezért azt hiszik, hogy kitaláltam és egy álomvilágban élek. A rendőrség mellette áll. Ti ki mellett? Mellettem vagy ez mellett a férfi mellet? Várom válaszaitokat szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!