Lányok, hölgyek ti elítéltek egy olyan embert, aki pasinak született, de önhibáján kívül nőnek érzi magát?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 13:32
1/7 anonim válasza:
Számomra ez nagyon furcsa, meg természetellenes, de nem ítélek el senkit. Ha ő így érzi jól magát, akkor az a szíve ügye. :)
2/7 anonim válasza:
Miért lányok, hölgyek? Mi közünk van hozzá?
Ha nőnek érzed magad, akkor gondolom már nem a nőkhöz vonzódsz vagy igen?
Egyébként nem érdekel, az ő dolga, nem az enyém.
3/7 anonim válasza:
nyilván ha egy párkapcsolatban kiderül akkor kiakadnék,de alapból nem ítélem el
4/7 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsó válaszolóhoz. Egyáltalán nem ítélem el, nem zavar, haverként se zavarna. De, ha a barátomról kiderülne, hogy titokban női cuccokat hord, sminkel, és mondjuk műtéten is gondolkozik, tuti szakítanék vele.
6/7 anonim válasza:
18:16-os vagyok
Nem ítélném el, de akkor nagyon bepipulnék, ha 5 év házasság után jelenteé be a férjem, hogy akkor ő mostantól nő lesz.
7/7 anonim válasza:
Na igen,én sem ítélem el az ilyen embereket az ő dolga,nem tehet róla. De ha velem is az lenne,hogy járok valakivel pár éve nagyon szeretem és akkor mondaná el,hogy ő nő akar lenni akkor biztos nagyon mérges lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!