Miért nem tudom őt elengedni? Haragszom rá, nagyon, nem tudok vele nem indulatos, és bunkó lenni. többi lent:
Megismertem valakit (sajnos), valakit aki teljes mértékben az ellentétem, én zárkózott ő nyitott. Kitalálta, hogy belevisz ilyen olyan dolgokba, elvisz szórakozóhelyekre stb. Nem akartam belemenni, tudtam hogy nem lessz jó vége, még is belementem. Az egyik fő gond hogy egyszerűen nem tudok vele kommunikálni ha négyszemközt vagyok vele.. és pár napja lecseszett. Hogy mi az hogy megint ott tartunk ahol, és hogy nem lehet velem beszélni, meg nem történik semmi, azaz nem beszélünk jókat, nem hülyülök vele, nincsenek témáink, és még az sincs hogy legalább csak összefutok vele azért hogy lefeküdjek vele.
Mikor mondta ezeket a dolgokat akkor nem tudtam megszólalni... és erre azt mondta hogy "sírok". Hú nagyon gyűlölöm most őt. Mivel nem tudtam szóhoz jutni, megölelt, mert tudja hogy nagyon szeretet hiányom van, aztán beszéltem vele. De elég volt, hogy tűnjek el az életéből? Hogy térjek vissza a saját életemhez?? Hogy kerüljem ki őt. Haragszom rá, és nem látok rá esélyt hogy itt lesz bármiféle változás.
Ha nem látsz erre semmilyen esélyt, akkor azt, amit itt leírtál szemtől szembe elmondod neki, de a lehető legszebb módon. Tudod, nem ilyen nagyon gyűlöllek, hanem ne haragudj, de ezek után már nem érzem azt a szikrát, ami nekem a folytatáshoz kellene. Vagy valami ilyesmi. Ügyes vagy, láthatóan szépen tudsz fogalmazni, van határozott gondolatod, ezt elő kell adnod.
Meg ne keseredj, nem ilyen ember kell neked, de legalább megtanultad. Én se vagyok ez a nagy bulizós és én se hinném, hogy kijönnék barátinál magasabb szinten egy ilyen lánnyal, szóval ez egyikőtöknek sem hibája, csak ennyire nem passzoltok. Sok sikert, és ha kell segítség még, vagy csak kell egy lelki támogatás, akkor írj nyugodtan, amint fent vagyok itt, válaszolok is.
Azt nem írtam hogy én lány vagyok.
Viszont nem tudok hozzá szépen beszélni mostmár, nagyon nagyon felhúzta az agyam. Mit tegyek, ne írjak vissza, konfliktust nem akarok, De én is hülye vagyok, tisztában vagyok avval hogy magányos vagyok, és hogy jó volt az mikor ír/ írt...
Majd kinövöd... Ne is haragudj, de borzasztóan éretlenek vagytok mindketten.
És valahol a srácnak adok igazat, csak ő se tudta ezt értelmesen lekommunikálni. "Nyitsz" felé, aztán egyik pillanatról a másikra teljes pálfordulat... Ez engem is baromira idegesítene, hogy írogatsz, mondasz sokmindent, aztán meg eredmény semmi.
Hogy tudsz nem vele foglalkozni? ... Hát úgy, hogy békénhagyod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!