Elengednétek a lányotok? (Többi lent)
Öszintén szólva nem lennék elragadtatva, ha a 17 éves lányom az éjszaka közepén egyedül vonatoznia. (Gondolom, a koncert nem du.6-ig tart)
Az nem lehetne megoldás, hogy a barátnödnél alszol és csak másnap mégy haza?
A probléma nem a 60 km-es vonatozás, hanem, hogy ez éjszaka történik.
17 évesen természetes, hogy nem érzed jogosnak, viszont jogos a részükről.
Meddig tart a koncert?
1. Szerintem a barátnő sem budapesti...
Hát, azért az, hogy 2 tinilány éjszaka közlekedjen egyedül Budapesten, meg aztán a vonatozás kicsit idegesítene. Akkor már inkább elmennék értük.
Érthető,hogy a szüleid féltenek.
Próbálj meg velük kompromisszumot kötni, akár, hogy valamelyikötök szülője értetek megy, vagy elkísér benneteket egy felnőtt aki egész este oda tud rátok figyelni.
ezt tudjátok azért?
Hány éves kortól lehet részt venni a koncerten?
A Budapest Parkba a belépési korhatár 18 év, kivéve néhány koncertet, ahol az ettől eltérő belépési korhatárt külön jelezzük!
Kiskorúak csak szülői kísérettel látogathatják a Budapest Parkot, de találunk megoldást a problémára, ha írsz a park@budapestpark.hu-ra.
Felhívjuk figyelmed, hogy a Park területén 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak, hogy 23 óráig kiskorú vendégeink elhagyják a Park területét, az őket kísérő nagykorú felelőssége.
A 22 órakor kezdődő afterpartykra kiskorúakat nem áll módunkban beengedni, tehát aki 22 óra után érkezik és 18 éven aluli, már nem tud belépni a Park rendezvényeire.
Engem visszafogtak a szüleim, féltettek mint téged. Ennek az lett az eredménye, hogy 19 évesen megismerkedtem valakivel, akihez korán férjhez is mentem. Itt vagyok 30 évesen és azt érzem, kimaradt minden az életemből. Persze, neked nem kell ezen az úton járnod, de soha nem tudhatod, hogy mikor leszel szerelmes és emiatt elszalad melletted a fiatalságod.
Próbálj meg beszélni a szüleiddel erről. Nekem is ezt kellett volna. :) Jövőre már törvényesen odamész és azt csinálsz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!