Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik aránylag egészségesek,...

Akik aránylag egészségesek, azok miért beszélnek úgy az egészségükről, mintha az ő érdemük lenne? (Pl. ezen az oldalon, sőt, főleg a neten, élőben ilyen jóval kevésbé van.)

Figyelt kérdés

Például egy válaszoló leírta a minimális mennyiségű sportolgatását (azt is főleg otthon), hogy ő attól egészséges.

Illetve már-már felvágnak az egészségükkel, leírnak néhány szokást, ami egészségesnek mondható (jóindulattal), hogy ők ezért nem betegek...

Sokszor le is hurrogják a krónikus betegeket, hogy azok maguk tehetnek a bajukról.

2022. máj. 28. 11:52
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

😅😅😅😅😅

Konteós vagy.

Gondolom a COVID oltásnak is ellene voltál....

2022. máj. 28. 18:22
 32/43 anonim ***** válasza:
33%

Úristen, ez most hogy jön ide? :O

Te normális vagy?

Tessék, te szerencsétlen, hogy te csak kötekedni akarsz:

[link]

[link]

Talán, ha visszább vennél az egódból és a makacsságodból és elfogadnád egy egészséges ember tanácsát, akkor lenne esélyed a gyógyulásra is.

2022. máj. 28. 18:26
 33/43 anonim ***** válasza:
49%

ui.:

"Népszerűségét bizonyítja a példátlan médiaérdeklődés is: a jól ismert jégember megjelenik a Discovery Channel Superhuman Showdown-ján, és a Vice vagy a BBC életmód magazinok célpontja egy olyan dokumentumfilm szereplőjeként, mely arról a módszerről, amelyet világszerte tanít.

De ez a jég Superman nem egy titokzatos világból jött, bár sok próbája és rekordja eléggé úgy hangzik, mintha egy másik bolygóról érkezett volna. A tudományos kutatások mégis mást mondanak, még akkor is, ha még sok mindent meg kell erősíteni vagy meg kell cáfolni. Nemrég sikerült szó szerint átírnia az autonóm idegrendszer befolyásolásáról szóló fiziológia tankönyvet és a szervezet immunválaszának szabályozására szolgáló módszerével, amelyet addig lehetetlennek tartottak. De ő tesz olyan dolgokat, amikről mások azt mondják, hogy lehetetlen. "

2022. máj. 28. 18:28
 34/43 A kérdező kommentje:

Természetgyógyász magazin, mint hiteles forrás, úristen gyere le.

Majd ha innen linkelsz, megígérem, hogy elolvasom, de a trash-en csak jót röhögök.

[link]

[link]

2022. máj. 28. 18:32
 35/43 anonim ***** válasza:
2022. máj. 28. 18:51
 36/43 A kérdező kommentje:

Ha lenne időm, most utánanéznék, hogy ezek közül melyik forrás megbízható.

De nagyon erőlteted.

Ha tényleg használna ez az akármi, akkor ezzel gyógyítanák az embereket. Nekem se a gyógyszert írták volna fel.

2022. máj. 28. 19:15
 37/43 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, az orvosoknak nem is érdeke, hogy te 100%-ban meggyógyuljál, ők csak tünetet kezelnek, felírják a pontrendszerükhöz szükséges gyógyszert, felírják, hogy mikor menj vissza..stb. Nem érdekük, hogy itt egészséges emberek legyenek. A te egészséged a te kezedben van. Ha gyógyulni akarsz, akkor nemcsak a fehérköpenyes orvosok tanácsát fogadod meg, hanem kicsit tágítod a nézőpontodat.

Javult egyáltalán az állapotod, amióta orvoshoz jársz? Meggyógyultál? Nem. Tehát ideje lenne kicsit változtatnod, ha javulni szerenél.

(Saját tapasztalat, csak hogy érzékeld a helyzetet: februárban lelkileg kibuktam, ami fizikális betegséghez vezetett, először egy éjszakán át tartó láz, utána hetekig tartó szűnni nem akaró száraz köhögés. Hiába kaptam gyógyszert, hiába küldött el a háziorvosom mellkasröntgenre, a gyógyszer nem használt, a vizsgálat meg nem mutatott ki semmit. Tudod miért? Mert a problémám szimplán lelki eredetű volt. A köhögésemből saját magamat gyógyítottam meg, gyógyszer nélkül.)

"Ha lenne időm, most utánanéznék, hogy ezek közül melyik forrás megbízható."

Nem az én érdekem, a tiéd, még mindig.

"De nagyon erőlteted."

Talán azért, mert hatásos és jó, de ha ennyire makacskodsz és ragaszkodsz a fehérköpenyesekhez és a gyógyszerüköz, ami eddig nem gyógyított meg téged 100%-ban, csak tünetileg lettél jobban, valamennyire, akkor ámen, te döntesz így. Annak a sportolónak is utána nézhetsz, akit említettem.

2022. máj. 28. 19:27
 38/43 A kérdező kommentje:

A tudományhoz ragaszkodom, sajnálom.

Amúgy amióta orvoshoz járok, igenis javult sokminden, javasoltak étrendet is (de tudományos eredmények alapján, nem konteósat) és amúgy a leleteken látszik a problémám, pl fekélyem is van, azt is látták.

2022. máj. 28. 19:30
 39/43 anonim ***** válasza:

Dr. Budai László Károly videóból szemezgess, nagyon jók. :)

https://www.youtube.com/results?search_query=dr+budai+l%C3%A..

Hátha a te problémádra is találsz egy videót.

2022. máj. 28. 19:51
 40/43 A kérdező kommentje:
Rákerestem, full konteósnak tűnik.
2022. máj. 28. 19:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!