Kinek mi köze hozzá, hogy valakinek van e facebookon profilképe vagy nincs, és hogy milyen néven van fent?
Nyilván, azért tetted fel a kérdést, mert olyan válaszokat vársz, hogy senkinek semmi köze..stb.
Ha én meglátok egy ilyen profilt, számomra azt jelképezi az egész, hogy titkolni valója van, nem akarja, hogy megtalálják, szégyennli magát, jó neki a névtelenség (de akkor hogy akar egy közösséghez tartozni név nélkül)..stb.
Én úgy vagyok vele, hogy valamit vagy csinálok normálisan, vagy sehogy.
Nyilván, a te profilod, azt csinálsz vele, amit akarsz. Minden egyes tettünknek következménye van. Ha te eltérsz a megszokottól, akkor miért lepődsz meg azon, hogy ha ezt szóvá teszik és megjegyzik? Ettől még nem kell idegbajosnak lenni.
De miért rejtegeted magad? Mitől félsz?
Több oka lehet ennek, lehet pozitív és negatív vetülete egyaránt.
Mondjuk alapvetően nálam ez a kérdés nem jön fel, mert nem vagyok fenn a közösségi oldalakon, de persze hallottam, láttam már ilyesmiket, amikre utal a kérdés.
Nem. Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok azoknak a gondolatmenetére, akik beleszólnak a másik adatlapjába, meg hogy miért gondolják úgy, hogy joguk van hozzá.
Te pl. miért szólsz bele abva, ha valakinek nincs profilképe vagy pl. a becenevén van fent?
Sehol nem írtam, hogy bárkinek is beszólnék, de te máris rosszindulatúan feltételezel a másikról dolgokat.
Mint írtam, idézem, hátha eljut hozzád: "Ha én meglátok egy ilyen profilt, számomra azt jelképezi az egész"
És te miért vagy ennyire ingerült és rosszindulatú?
A rosszindulatú az te vagy, te kezdted a feltételezéseket az első hozzászólásodba, hogy milyen szándékkal írogatom ki a kérdést és milyen válaszokat várok, calamint hogy félek es rejtőzködök, majd amikor én is feltételezek úgymond, már személyeskedsz. Látszik hogy troll vagy és csak kötekedni vagy itt.
Látszik hogy troll vagy és csak kötekedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!