Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek mi köze hozzá, hogy...

Kinek mi köze hozzá, hogy valakinek van e facebookon profilképe vagy nincs, és hogy milyen néven van fent?

Figyelt kérdés
Milyen alapon szólnak bele a másik profiljába? Főleg ha nen "céges"?
dec. 20. 10:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
13%

#19 Ha teljes névvel és profilképpel lennél fent, egyet értenél a kérdezővel.

Nincs jogod cssztetni senkit a profilja miatt!

dec. 21. 10:07
 22/39 A kérdező kommentje:
#21 Szerintem most gondolkozik mit posztoljon ide az "a te érvelési hibáid" oldalról. :D
dec. 21. 10:10
 23/39 anonim ***** válasza:
85%

Színvonalatlan az te vagy, kérdező. Látom, nem tetszik neked, hogy más is felhívta arra a figyelmedet, hogy agresszív a stílusod.

Tudom, úgyse fogsz ezen elgondolkodni, hiába fog esetleg még valaki idetévedni és levonni ugyanezt a következtetést.

Kérdező, rengeteg ugyanolyan nevű ember létezik. Gondolom ezzel is tisztában vagy.

Ez a "kinek mi köze hozzá" szöveg pedig agresszivitásra utal. Akár tetszik neked, akár nem.

De áruld már el végre, ki bántott ennyire, hogy kiírtál ide egy kérdést erről. Mi volt a konkrét ők, ami miatt megszületett ez, mivel semmi sem történik ők nélkül.

dec. 21. 10:29
 24/39 anonim ***** válasza:
Jav.. konkrét ok.. mivel semmi sem történik ok nélkül.
dec. 21. 10:30
 25/39 anonim ***** válasza:

Nekem addig nincs vele gondom, ameddig nem az a típusú ember, aki:

1. Elvárja, hogy a másik puszira higgye el vagy a kisujjábóé szopja ki, hogy ő a Tóth Misi és ha a másik visszautasítja az ismerősnek kérést, akkor elkezd világi paraszt módon üvöltözni és rikácsolni

2. Arra használja a profilt, hogy trollkodik, másoknak undorító módon beszél, másokat sérteget, vadidegen nőktől kér / követel meztelen fotókat, félre akar kúrni a felesége mellett.

dec. 21. 10:32
 26/39 anonim ***** válasza:
20-21-22: Nem tudom, mi bajotok van. Leírtam, hogy senkit nem csesztetek a profilja miatt, megválaszoltam azt is, hogy más miért teszi (szeretnek egyesek beleszólni mások dolgaiba), sőt, kérdező, most is olyat kérdezel, amit már megválaszoltam: Ha be tudom azonosítani, hogy valóban ismerős, akkor visszajelölöm. Ha viszont mondjuk Sivatagi Rókáról vagy Tomika 118-ról nincs kép, adatok, és nem mond a művésznév se semmit, vagy nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ki lehet, akkor nem.
dec. 21. 10:41
 27/39 A kérdező kommentje:

#23 A 8-as válaszomban leírtam a választ a kérdésedre. Nem másolom be, pörgesd vissza! Nem kell bele látni meg bele kombinálni semmit, hogy mi történhetett. Azért írtam ki a kérdést, amit a 8-as válaszomban írtam.

És nem agresszív a stílusom, úgy kell beszélni a nárcisztikusokkal, ahogy a 18-as hozzászólásomban beszéltem. Az egóból adott fájdalmukat meg nem kell figyelembe venni, és nem kell empátiát mutatni, hisz az úgyis azért van, mert nem úgy volt ahogy a nárci akarta meg nem neki lett igaza. Így kell.

dec. 21. 21:00
 28/39 anonim ***** válasza:

Furcsa érdeklődési köröd van, hogy csak így a semmiből ilyenre vagy kíváncsi.

De miért vagy erre kíváncsi? Hogy jött ez fel benned, hogy erre kíváncsi legyél?

dec. 21. 21:17
 29/39 A kérdező kommentje:

Mindenkinek lehetnek furcsa érdeklődései nem? Sőt! Mindenkinek is vannak. Ettől szép az élet. :)

Van akit meg Varga Irén reformkonyhájának háttere érdekli. Az jobb?

dec. 21. 21:37
 30/39 anonim ***** válasza:
77%

Mégse vagy hajlandó válaszolni a feltett kérdéseimre, hogy miért pont ez érdekel téged. Mi az oka, hogy megszületett benned ez a kérdés?

dec. 22. 04:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!