Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok zavarban lányok...

Miért vagyok zavarban lányok és fiúk társaságában?

Figyelt kérdés
Amikor lányok társaságában vagyok, akkor állandóan kellemetlenül érzem magam, ezt úgy írnám le hogy állandóan jár a kezem és a lábam, és inkább csendben ülök mint hogy butaságot mondjak mert általában ez a kellemetlen szituáció ezt váltja ki bennem. Pedig szeretnék egy nyitott szórakoztató fiú lenni akinek a társaságában jól érezzék magukat a lányok és a fiúk is. Mit tegyek? 20F
ma 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Már fiatalon érzed hogy a lányoknak/nőknek szinte lehetetlenség megfelelni a túlzott elvárásaik miatt. Minimum egy "Isten" kell nekik, és azon izgulsz hogy vajon tudod -e teljesíteni!
ma 13:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Valszeg nincs lanytesod se meg ilyenek. Nem szocializálodtál ami 4 fal közt nem is csoda.
ma 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!