Korlátoztak (részben) TikTokon? Meddig tart? És hol lehet megnézni az érvényben lévő "büntetéseket"? Mi ez? Mire véljem?
Az történt, hogy az éjjel egymás után többször is bejelöltem ismerősnek külön-külön vagy 150 felhasználót. Minden ilyen (150-es kör) után kiírta a rendszer, hogy túlságosan gyorsan követek be személyeket, térjek vissza később. És én vissza is tértem, minden ilyen "alkalomkör" után, és újabbakat jelöltem be. A végén, a (sokadik hasonló) jelölgetés-sorozat után arra lettem figyelmes, hogy látszólag ugyan be tudom jelölni az adott egyén(eke)t, viszont, amint frissítem az oldalt, az általam követett emberek száma "visszaugrik" a kezdeti értékhez. Tehát (konkrét) példával: 1108 követésnél "beállt/megállt" a feltüntetett szám/érték, és hiába követek be újabbakat, mindig visszaugrik arra az értékre, vagyis érvényteleníti a jelöléseimet.
Mit tehetnék? Meddig tart vajon ez a korlátozásom? (A kérdés feltevésekor már legalább hat órája...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!