Számotokra melyik az év legrosszabb időszaka?
Figyelt kérdés
mivel maximum 10 opciót lehet megadni a szavazásnál, ezért nem hónapokra, hanem másfél hónapos egységekre lebontva2022. máj. 25. 11:47
A kérdező szavazást indított:
január 1. - február 14.
február 15. - március 31.
április 1. - május 15.
május 16. - június 30.
július 1. - augusztus 15.
augusztus 16. - szeptember 30.
október 1. - november 15.
november 16. - december 31.
40 szavazat
1/16 anonim válasza:
Onnantól szr, hogy lekerül a kabát, addig, amíg újra nem szükséges!
3/16 anonim válasza:
Nekem a július-augusztus. Akkor általában túl meleg van. Nem olyan kellemes meleg, amit élvezni lehet. Meg akkor dolgozni se lehet rendesen, mert egy csomó helyen sokan szabadságon vannak és állnak az ügyek.
4/16 anonim válasza:
december-január és július-augusztus nekem is
5/16 anonim válasza:
December vége. Karácsony, év végi hajrá, mindenkinek tele van a töke mindennel, szervezkedés és nulla pihenés vagy élvezet.
6/16 anonim válasza:
4-es vagyok, igazából a decembert utálom a legjobban, ha csak egy hónapot kellene mondanom, pont a karácsony, év végi stressz miatt. Eltörölném, ha lehetne.
7/16 anonim válasza:
Október 1-november 15... olyankor remgeteg dolgozatot írunk
8/16 anonim válasza:
Októbertől áprilisig. A hideggel nem lenne gondom, de az állandó sötétséget utálom.
9/16 anonim válasza:
A nyirkos, hideg téli időszak, kivételt képez a karácsonyi időszak, mivel magát a karácsonyt szeretem.
10/16 anonim válasza:
Óraátállítási időszak körül,
Ez kb október vége, és március végei időszak talán.
Egyrészt a sötét miatt, illetve ilyenkor a fűtési szezon miatt (vegyes tüzelésű kazánnal fűtök még).
Illetve a hüly.e időjárás miatt, ha tél van, akkor legyen tél, hóval stb, így is úgyis fűteni kell...legalább decemberben lehetne tartós havazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!