Ha egy bolt 9kor zár, akkor az eladók miért flegmáznak már 8kor, ha bemegy valaki?
Értem hogy egy óra múlva zárás, már ok is készülődnek haza, de van még negyed-fél-1 óra, addig miért nem
lehet normálisan viselkedni? Van hogy én is ilyenkor esek be akármilyen boltba, nem jokedvembol, hanem mert dolgozok és máskor nincs idő, próbálok gyors is lenni, nem kérdezősködni, de már mikor bemegyek, látszik h magukba elküldtek a k anyamba. Ha én nem megyek be, akkor is 9ig dolgozni kell, akkor már nem jobb, ha jön vevő, hamarabb is telik az idő, tudom, mert én is dolgoztam ilyen helyen, és jobb ha van ember. Meg mikor már 20:30kor húzzák le a rácsot, hogy ők zárnak, de papíron 9ig írja a nyitvatartást. Ezt miért csinálják?

Én ilyenkor megmondom, hogy még van egy órám, szóval le lehet szállni rólam.
Ha meg előbb zárna, mondja meg nyíltan, de ne bunkózzon.

"Ezt miért csinálják?"
Azért, mert Magyarországon ez egy jellemző embertípus: az alacsony végzettségű, világra dühös átlag proletár, aki ahelyett hogy megmozdulna, és lefogyna/tanulna vmit, az embereken vezete le a feszültséget.
nekem tavaly olyan volt, hogy 05 59kor 20 másodperccel a 6as harangszó előtt kartam bemenni egy dohányboltba, ezért a kint bagózó iq bajnok liba ott hisztizett.
jaj úristen!!!! majd legközelebb akkor fél percenként nézem az időt, nehogy ekkora kellemetlenséget okozzak!!!
egyébként meg lehet megsértődni, de az eladól többsége (mondom, TÖBBSÉGE) nem egy lángész. hallgasd meg, miről beszélgetnek egymással. némelyik dohánybolti eladó pl. annyira sötét, hogy a születési dátumból képtelen kiszámolni, h elmúlt-e 18 a vásárló.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!