Ha egy bolt 9kor zár, akkor az eladók miért flegmáznak már 8kor, ha bemegy valaki?
Értem hogy egy óra múlva zárás, már ok is készülődnek haza, de van még negyed-fél-1 óra, addig miért nem
lehet normálisan viselkedni? Van hogy én is ilyenkor esek be akármilyen boltba, nem jokedvembol, hanem mert dolgozok és máskor nincs idő, próbálok gyors is lenni, nem kérdezősködni, de már mikor bemegyek, látszik h magukba elküldtek a k anyamba. Ha én nem megyek be, akkor is 9ig dolgozni kell, akkor már nem jobb, ha jön vevő, hamarabb is telik az idő, tudom, mert én is dolgoztam ilyen helyen, és jobb ha van ember. Meg mikor már 20:30kor húzzák le a rácsot, hogy ők zárnak, de papíron 9ig írja a nyitvatartást. Ezt miért csinálják?

Mert megtehetik. Mert nincs ott a főnökük, mert nem tud róla, mert senki nem írt be a panaszkönyvbe vagy küldte el őket a pcsába.
Én is dolgoztam boltban, utáltam 8-ig bent lenni, de mosolyt erőltettem a képemre ha jött a vásárló, mert ezért (is) fizettek. Ha nem tetszik, nem kötelező ilyen helyen dolgozni, én is kerestem mást.

Fáradtak oszt unják magukat. Természetesen ez nem mentség, a kereskedelemben a vevő az első és a vevőnek mindig igaza van.
Melyik áruházban tapasztaltál ilyet amúgy?

#5:
Nem mindig, mikor pl. a vevő szándékosan bunkózik, én pofánverném a seprűvel.

Nekem volt hogy jóval a zárás előtt mentem be és komótosan rámoltam amikor az eladó rám szólt, hogy már zárna. A büdös életben nem mentem oda többet.
Az egyik városi közértbe is bemegy az ember zárás előtt 15 perccel és már fel van mosva, a vizes padlón kell átmennie, hogy gyorsan megvegye a pár dolgot ami kell otthonra, sosem értettem ezt miért nem lehet zárás után, hiszen sok ember épp akkor esik oda a munkából, nem vicces kedvében esik be zárás előtt.
Én is voltam eladónő, 20:00 előtt nem zártuk le a kasszát és nem mostunk fel és nem zavartunk ki senkit és ha a vevő 19:55-kor bejött és leállt cseverészni az áruról, akkor nem dobhattuk ki 20:00-kor, akár ott voltunk vele még negyed órát.
És nem mondhattuk azt, hogy másnap ezért később nyitunk.
Viszont később az ügyfélszolgálat ezért volt jobb.
Én már rengetegszer maradtam bent egy hívás miatt, ami az utolsó pár percben jött be, de cserébe máskor ennyivel hamarabb leléphettem vagy később kezdhettem.

4# azért rohadtul nem kéne senkit lenèzni a munkája miatt, undorító vagy.
Kérdező, felőlem fél 9kor is bejöhetsz, nem fogok rád csúnyán nézni 😄

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!