Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Teljesen kilátástalan fiatalna...

Teljesen kilátástalan fiatalnak mit ajánlotok? 18 éves vagyok.

Figyelt kérdés

Magyarország egy elég "eldugott","nyomor" részén lakom. Arra Baranya-Tolna-Somogy megye fele.

A legközelebbi technikumba járok (ez is több mint 40 perc busszal) jövőre fogok érettségizni. Teljesen elveszettnek érzem magam. Nem tudom mit akarok az élettel kezdeni.

Körülöttem lévő emberek sem nagyon tudnak segíteni ilyen téren. Kb le sem szarják hogy járok-e suliba vagy hogy mit csinálok.

2022. máj. 15. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Irány külföld!
2022. máj. 15. 20:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen ezeket mondogatták már, de sajnos egyik sem jön be:/
2022. máj. 15. 20:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, amíg nem próbáltad? Ha szeretsz vezetni, a fiúk általában szeretnek, akár taxizhatsz is Pesten. Ha nincs jogsid még, akkor is borítékolható, hogy fog tetszeni.
2022. máj. 15. 21:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem ilyesmire gondoltam. Egyébként van sofőr, taxis a tág családban, egyik sem jó.

Kamionozásról is azt hiszik az emberek hogy valóban olyan mint amit az interneten látnak... haha

Kidolgozod a beled,sokszor csalsz és tönkre is mész tőle. Havi 600-ért elba*od az életed.

2022. máj. 15. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!