Akik itt komolyan gondolják, hogy nem akarnak gyereket, hajlandóak lennének elköttetni magukat?
A saját életedet tedd rendbe, - ha gondod akad, - ne mások életében vájkálj!
Semmi közöd ahhoz, hogy egy másik ember mit (nem) tesz a testével, mit kezd magával a magánéletében!
Én nem kötteném el magam akkor sem, ha lenne rá lehetőségem. Nem végeztetnék el magamon egy számomra teljesen felesleges orvosi beavatkozást, ami valószínűleg sok pénzbe kerül és ráadásul különböző egészségügyi kockázatai is lehetnek.
Nekem teljesen felesleges lenne elköttetnem magam, ugyanis aszexuális vagyok (tehát egyáltalán nem érzek nemi vágyat), így nem is szexelek soha. Ha meg nincs szex, akkor gyerek sem lesz.
Akik meg szexelnek, azoknak vannak másmilyen védekezési lehetőségek is. Ettől függetlenül, akik el akarják köttetni magukat, ha rajtam múlna, én nem tiltanám meg nekik.
Örökbe sem fogadnék soha gyereket, mert egyszerűen nem szeretnék. Viszont akik rendesen fel tudnak nevelni egy gyereket, azok közül senkit sem zárnék ki az örökbefogadásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!