Akik itt komolyan gondolják, hogy nem akarnak gyereket, hajlandóak lennének elköttetni magukat?
Sokan igen.
Én viszont jónak tartom azt, hogy nem lehet ennyire egyszerüen megtenni, komolyabb feltételei vannak, mert sok mindenki huszonévesen határozottan gyerekellenes, 30-35 fölött meg rájön, hogy mégis akar gyereket. Ilyen esetben igen nehéz visszacsinálni.
Persze vannak, akik tényleg maradnak a döntésük mellett, de legfeljebb a fele-egyharmada azoknak, akik 20+ évesen még a gyerekvállalás ellen álltak ki.
Nem, mert tisztában vagyok vele, hogy az emberek változnak, és nincs olyan illúzióm, hogy én nem gondolhatom meg magam és tökéletes vagyok.
Ez tulajdonképpen nem számít: addig nem lesz gyerekem, ameddig nem akarom. Eddig nem akartam. Ha ez esetleg változna, amit most nem hiszek, nyilván újragondolom az életem.
Én nem, mert bár 5 éve nem akarok, előtte mindig akartam, így nem zarom ki, hogy ez változhat.
De én 18 éves kortól engedném, azzal a kitétellel, hogy később se fogadhat örökbe pl. De petesejtet elrakathat, arra az esetre, ha mégis meggondolná. Ez tudtommal külföldön is kérhető.
"De én 18 éves kortól engedném, azzal a kitétellel, hogy később se fogadhat örökbe "
Ebben ugyan mi logika van??
Pont annyi logika, minthogy 18 évesen szülhet az ember és senkit nem érdekel, kesobb hogy meggondolta-e magát. Csak ott egy baba is szív, mégse gond.
Aki ezt meglépi, az valószínűleg elég jól meggondolta, de rakathat el pár sejtet, ha akar.
Korlátozni 35 éves koráig, mintha gyerek lenne és nem tudna dönteni, szerintem abnormális.
Ahol nincs korhatár, semmi gond nincs ezzel, általában sokkal tudatosabb, aki ezt meglépi, mint aki szül egy diszkó "baleset" után.
Nem értem miért fáj valakinek az önrendelkezés.
Nem az elköttetésre írtam.
Ha valaki elkötteti magát 18 évesen,miért ne fogadhasson örökbe?
Valaki a szüléstől fél, nem akar, valakinek az egészségi állapota nem bírná ki, valaki meg hoz egy rossz döntést 18 évesen az elköttetéssel.
Miért ne fogadhasson örökbe ezek után, ha akar mégis?
Mert átlag 6 évet várnak jelenleg azok is, akiknek eü ok miatt nem lehet.
Nem tartanám fairnek velük szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!