Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik itt komolyan gondolják,...

Akik itt komolyan gondolják, hogy nem akarnak gyereket, hajlandóak lennének elköttetni magukat?

Figyelt kérdés
Félreértések végett, nem fröcsögni akarok, tiszteletben tartom mások döntését. Nem mindenkinek való gyerek, ahogy kutya/macska se. Csak érdekel, hogy hajlandóak lennétek-e magatokat elköttetni vagy valami drasztikus lépést tenni azért, hogy véletlenül se legyen egy pl. szakadt gumis este utáni körömrágás aztán hölgyek esetében abortusz.
2022. máj. 15. 07:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

Igen, és az aki elkötteti magát, mert nem akar, sanszos, hogy később felébred benne a vágy egy siket cigány 8 évesre.

Amúgy ebben dolgozom, tudom, hogy milyen gyerekek vannak a rendszerben, ez pedig egy kérdés volt, amire a saját nézeteim szerint válaszoltam.

Támogatom, hogy valaki dönthessen a saját teste felett, de azt ne mások hátrányára tegye. Én ezt gondolom, más meg mást.

2022. máj. 15. 11:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, irtózom az egészségügyi beavatkozásoktól. Ellenben ha a tabletta elterjed, arra vevő vagyok
2022. máj. 15. 11:34
 13/22 anonim ***** válasza:
18%

Nem értem, miért érinti hátrányosan az örökbefogadókat az, hogy én is örökbe akarok fogadni.

Zárjanak ki egy teljesen értelmetlen érv alapján (elköttetés), csak mert akkor a többi örökbefogadó jobban jár?

A kék szemű embereket ne zárjuk ki az örökbefogadásból? Szerintem de, a többinek több gyerek jutna, tehát elönyös lenne, nem igaz??

2022. máj. 15. 11:35
 14/22 anonim ***** válasza:
12%

A kék szemű nem tehet arról, hogy kék szemű, ahogy a meddő sem tehet arról, hogy meddő.

Aki elkötteti magát hoz egy döntést, annak ellenére, hogy van más védekezési mód, és mellette fagyaszthat le petesejtet.

Mégis miért nőjön emiatt a várakozási idő azok számára, akik évek óta vágynak gyerekre, csak épp nem lehet?

2022. máj. 15. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen erővel tíltsunk el mindenkit az örökbefogadás lehetőségétől, akinek lenne lehetősége szülni, nincs elköttetve, csak simán nem akar hozzájárulni a népesség túlszaporodásához. Mostantól csak a meddők fogadhatnak örökbe, mert így fair. Így biztos sokkal több gyetek lesz örökbe fogadva.
2022. máj. 15. 16:33
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
#14 Senkit nem érdekel, hogy mióta vársz arra, hogy örögbefogadhass. Az a lényeg, hogy a lehető legtöbb gyerek jusson szerető családhoz. Amíg ez nem történik meg, addig k.rvára nem érdekel senkit, hogy te mennyi ideig vársz. Még eltíltanál másokat, mikor így is kevés az örökbefogadó, és a legtöbb gyerek a rendszer áldazataként nő fel, csak mert te önző vagy, és neked gyerek kell azonnal.
2022. máj. 15. 16:42
 17/22 anonim ***** válasza:
14%

Nekem nem kell gyerek, írtam is, hogy nem akarok. De épp ebben a rendszerben dolgozom, és attól mert tobb ember vár gyerekre, még nem fog megnőni a kedv azokra a gyerekekre, akik jelenleg se kellenek senkinek.

Évente 50-60 ember adja vissza az örökbefogadott gyereket, gondolom nem nagy hír, hogy többnyire nem a babák járnak így...

Tehát, ha a várakozók elkezdik kitolni a határaikat, csak mert 10 év a várakozás csecsemőre, az NEM tesz jót a gyerekeknek, mert vissza fogják őket vinni, ami újabb trauma.

Ha valaki csecsemőt akar, akkor kapjon csecsemőt, ezzel jár jól mindenki.

Akinek meg lehet gyereke, de bizonytalan, hogy akar-e, az ne köttesse el magát, védekezzen másképp. Ilyen egyszerű.

2022. máj. 15. 18:23
 18/22 anonim ***** válasza:
87%

Igen! Én személy szerint pl rettentően igazságtalannak és egyben felháborítónak is tartom, hogy idehaza ilyen nevetséges feltételekhez van kötve a műtét. Bezzeg az nem baj, ha valaki 16 évesen mondjuk anyuék nyakára (és pénzére) szül, hisz ő nyilvánvalóan el tudja dönteni, hogy ő márpedig szülni akar, de egy huszon vagy harmincx éves gyerektelen nem tudhatja magáról, hogy sosem akar.

Az meg egyáltalán nem érv, hogy de hát megbánhatja. Miért a gyerekcsinálást talán nem lehet megbánni? Dehogynem (mint ahogyan sokan meg is bánják), épp “csak” annyi a különbség, hogy elszenvedő félnek még a gyerek is ott van, végülis sokkal jobb..

Felnőtt emberek szerintem egyedül is el tudják dönteni akarnak-e gyereket vagy sem, ha megbánják, hát megbánják, az is az ő bajuk lesz, nem másé.

2022. máj. 15. 20:45
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek a 18-al. Ha valaszthatok, inkább azt bánom meg, hogy nem szülhetek gyereket, mint azt, hogy szültem.
2022. máj. 15. 21:02
 20/22 anonim ***** válasza:
93%

Bár elkötnének, igen.

25-26 éves koromtól kezdve biztosan tudom hogy nem akarok gyereket, akkor meg?

Rádásul nekem nem úgy van, hogyha véletlen teherbe esek, maradhat. Nem, akkor azonnal abortusz, mielőbb, mert a betegségem miatt ki sem hordhatom.

2022. máj. 16. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!