Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Velem van a baj? 19L

Velem van a baj? 19L

Figyelt kérdés
Jarok edzeni terembe, majdnem minden nap es vannak arcok akiket surun latok. Nehany ferfi oda is jott (foleg idosebbek) mar hozzam, nem voltam bunko meg semmi, de nem voltam nyitott annyira a csacsogasra, szerintem eszrevettek. De ettol fuggetlenul koszonok nekik mindig ha talalkozunk, de nem dumalgatok ott senkivel. Ez fura?
2022. máj. 12. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Hagynod kellene, hogy megdugjanak.
2022. máj. 12. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Kufircolni akarnak.
2022. máj. 12. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Legalább le kellene szopjad őket.
2022. máj. 12. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
3%
Nincs veled baj. A férfiak ennyire kúltúrálatlan barmok. 31F
2022. máj. 12. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem gáz, remélhetőleg veszik a lapot és békén hagynak. Ne hagyd magad elüldözni a teremből!
2022. máj. 12. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
92%

Egyetértek az 5.válaszolóval.

A terembe normál esetben edzeni járnak az emberek, nem dumálni, telefont nyomkodni...stb (bár sokaknak ez nem nyilvánvaló).

Beszélgetni lehet valakivel, engem pl nem zavar, ha pihenés közben valaki valamit kérdez, de ne tartson fel, mert nem azért vagyok ott. Aki meg nem veszi a lapot, hogy a másik fél nem akar beszélgetni, az így járt. Úgyhogy nincs veled semmi baj, teljesen megértelek, ez miatt ne is érezd magad rosszul.

2022. máj. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!